Haberler

Şirketinin İşleri Bozulunca İntihar Etti

Güncelleme:

İzmir'in Bergama ilçesinde 44 yaşındaki Mehmet Köfteci, şirketinin işleri bozulunca bunalıma girerek arabasının içinde tabancasıyla hayatına son verdi.

İzmir'in Bergama ilçesinde, dış cephe kaplama ve boya-badana işleri yapan şirketin sahibi 44 yaşındaki Mehmet Köfteci, hafif ticari otomobilinde başından vurulmuş olarak bulundu. Köfteci'nin ruhsatlı tabancasıyla intihar ettiği belirlendi.

KÖYLÜLER FARK ETTİ

Bergama-Kozak Karayolu'nun 6'ıncı kilometresinde, park halindeki hafif ticari araçta bir kişinin hareketsiz yattığını, yanında tabanca olduğunu farkeden köylüler, dün (çarşamba) durumu jandarmaya bildirdi.

KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Sevk edilen jandarma ekipleri, 35 GA 9282 plakalı araçtaki başından tabancayla vurulmuş kişinin, 44 yaşındaki Mehmet Köfteci olduğunu belirledi.

KENDİ TABANCASI BULUNDU

Şanlıurfa'da kuyumculuk yaptığı ve geçen yıl iflas etmesi ardından İzmir'in Bergama İlçesi'ne taşınıp, boya ve bina dış cephe kaplama işleri yapan bir şirket kurduğu belirtilen evli ve 3 çocuk babası Köfteci'nin intihar ettiği belirlendi.

Köfteci'nin yanında bulunan tabancanın kendisine ait olduğu ve ruhsatlı olduğu anlaşıldı.

CESEDİ MORGA KALDIRILDI

Olay günü en son saat 09.00 sıralarında taşeron olarak arkadaşına işlerini yaptırdığı inşaata gelip, incelemelerde bulunduğu ifade edilen Köfteci'ye o saatten sonra bir daha ulaşılamadığı bildirilirken cesedi savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemesi ardından önce Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi Morgu'na, ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

BUNALIMA GİRMİŞTİ

Jandarma, işlerinin bozulması nedeniyle bir süredir bunalımda olduğu ileri sürülen Köfteci'nin intiharıyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bergama İzmir 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title