Haberler

Şirket Haberleri

Poyraz Grubu bünyesinde 6 yıldır Ege’nin en kaliteli zeytinyağlarını tüketici ile buluşturan Poyrazcan markasını bu yıl sürdürdüğü fuar atağı tüm hızıyla sürüyor.

Poyraz Grubu bünyesinde 6 yıldır Ege'nin en kaliteli zeytinyağlarını tüketici ile buluşturan Poyrazcan markasını bu yıl sürdürdüğü fuar atağı tüm hızıyla sürüyor. Son olarak Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen SIAL Uluslararı Gıda Fuarı'nda ürünlerini sergileyen Poyrazcan, fuar katılımcıları ve ziyaretçilerinden tam not alırken, yeni iş bağlantıları ile de ihracat yaptığı ülkeler arasına yenilerini ekledi. Yeni yılda da yurt içi ve yurtdışı fuarlarını yakından takip edecek Poyrazcan Gıda, ihracatını artırarak, ülkesine daha çok katkı sağlamayı amaçlıyor.

10 ÜLKEYE İHRACAT

19-23 Ekim tarihlerinde Paris'te düzenlenen ve dünyanın en önemli gıda fuarları arasında yer alan SIAL Uluslar arası Gıda Fuarı'na katılarak, standlarında ürünlerini sergilediklerini ifade eden Poyrazcan Gıda Genel Müdürü Soykan Yanya, çok ilgi gördüklerini ve yeni iş bağlantılarına imza attıklarını söyledi. İhracat yaptıkları ülke sayısının 10'a yükseldiğine işaret eden Yanya, "Bu yılki fuar seferberliğimiz kapsamında Paris'teki fuardan da mutlu döndük. Standımızı dünyanın çok farklı ülkelerinden firmalar ziyaret etti. Bu fuar ile birlikte yeni ülkeleri de portföyümüze ekledik. 2015 yılında da fuar seferberliğimiz devam edecek. Tek amacımız kaliteli zeytinyağlarımızı dünya ile buluşturarak, ülkemize daha çok döviz kazandırmak" dedi.

Tekeli İTOB Organize Sanayi Bölgesi'nde 10 bin metrekare alana kurulan modern tesislerine kısa süre içinde taşınacaklarını vurgulayan Yanya, yeni fabrikaları ile çalışan sayılarını da artıracaklarını kaydetti. Tesiste yılda 4 bin ton üretim kapasitesine sahip olacaklarını anlatan Yanya, bu sayede taleplere daha kısa sürede yanıt vermeye başlayacaklarını sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fransa Paris Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title