Haberler

Sirkeci'de Yangın Paniği

Fatih Sirkeci’de bulunan Çelikhan’da çıkan yangın paniğe neden oldu.

Fatih Sirkeci'de bulunan Çelikhan'da çıkan yangın paniğe neden oldu. Dış cephe tadilatı için çekilen perdenin alev alev yandığı yangında ölen, mahsur kalan ya da yaralanan olmadı.

Fatih Sirkeci'de, Hamidiye Caddesi'nin üzerinde bulunan Çelikhan isimli bir iş yerinde çıkan yangın kısa süreli paniğe yol açtı. Yangın, saat 15.00 sıralarında iş hanının dış cephe çalışmalarının yapıldığı bir noktada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıktı. Yangını gören vatandaşlar, itfaiyeye ihbarda bulundu. Tadilat çalışmalarının yayalara ve araçlara zarar gelmemesi için bina iskele yüzeyine gerilen malzemenin de tutuşmasıyla alevler bina yüzeyinde yayılmaya başladı.

İtfaiye helikopteri de olay yerindeydi

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. İçeride mahsur kalan olma ihtimaline karşın sağlık ekipleri de hazır bekletilirken, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu yangın kısa sürede söndürüldü. Korkutan yangında ölen, mahsur kalan ya da yaralanan olmadı. Yangının büyüme ihtimaline karşın bölgeye gelen itfaiye helikopteri de yangına müdahale etmeden geri döndü.

Yangını görev vatandaşlar Rıza Kırmaz, "Sanırım plastik malzeme kullandıkları için alev aldı. Yangın sigaradan falan çıkmış olabilir. İtfaiye müdahale etti. İçeride kalan ya da yaralanan, ölen olmadı" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hamidiye Çelikhan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title