Haberler

Sirkeci'de Otomobilin Denize Düşmesi

Eminönü'nde arabalı vapura binen aracın denize düşmesi sonucu hayatını kaybeden 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz'ın cenazesi toprağa verildi.

Eminönü'nde arabalı vapura binen aracın denize düşmesi sonucu hayatını kaybeden 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz'ın cenazesi toprağa verildi.

Ece Su Yılmaz için Halkalı Hoca Ömer Çetinsaya Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende, taziyeleri baba Aydın Yılmaz kabul etti.

Törene, kazadan yaralı kurtulan anne Ebru Güleren Yılmaz, ailenin yakınları ve anne Yılmaz'ın makyöz olarak çalıştığı bir televizyon dizisinin bazı oyuncuları katıldı. Anne Ebru Güleren Yılmaz'ın törende güçlükle ayakta durduğu görüldü.

Burada, ikindi vakti kılınan namazın ardından, Ece Su Yılmaz'ın cenazesi, Halkalı Büyük Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Eminönü'nde dün Sirkeci-Harem seferini yapan "Sadabat" isimli arabalı vapura son araç olarak binen Ebru Güleren Yılmaz'ın kullandığı otomobil, kapak üzerinden denize düşmüş, sürücü Yılmaz, 5 yaşındaki kızı Ece Su ve annesi Şaziye Güleren (65) ile Mine Dalkılıç denizden çıkarılmıştı.

Anneanne-torun, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, sürücü Yılmaz ile Mine Dalkılıç ise Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış, lösemi hastası olduğu öğrenilen 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Aydın Yılmaz Su Yılmaz Halkalı Eminönü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title