Haberler

    Sirk Kedileri

    Hayvanların dünyasına göz atan "Sirk Kedileri" oyunu tüm tiyatroseverleri bekliyor.

    Hayvanların dünyasına göz atan "Sirk Kedileri" oyunu tüm tiyatroseverleri bekliyor.

    Sirkte çalışan dört farklı kedi türünün yaşadıkları sıkıntılar yüzünden sirkten ayrılıp kendilerine yeni bir yaşam kurma arayışını anlatan bir hikayedir. Sirkin sahibinin bu kedileri hiç önemsemeden para kazanma çabası, sadece kendini düşünmesi ve kedilere zarar vermesi, kedilerin sirkten ayrılmak isteme sebebidir. Kahramanlarımız aslan, kaplan, çita ve kedi kendilerine ait bir müzik grubu kurup karınlarını bu şekilde çalışarak doyurabileceklerini düşünürler. Kedi'nin ailesinden olan yaşlı kedi, bir zamanlar "Bremen Mızıkacıları"ndan biridir ve mızıkasını kediye verir. Ayrıca bu müzik grubunda bulunan müzik aletlerinin bir araya geldiğinde, herkesi etkileyecek güçte bir müzik yapılmasından bahseder. Kedi de bunu arkadaşlarıyla paylaşır ve bu müzik aletlerini bulmak için yola koyulurlar. Eşeği, horozu ve köpeği bulup onlardan müzik aletlerini isterler. Onları takip eden tehlikeden haberleri yoktur. Bütün müzik aletlerini hırsıza kaptırırlar. Daha sonra hırsızın aslında bu müzik aletlerinin değerli olduğunu duymuş ve bundan çıkar sağlamaya çalışan sirkin sahibi olduğunu farkederler. Bütün maceraların sonunda kediler müzik aletlerini geri alır, sirk sahibi ise aç gözlülüğünden dolayı yaptığı hataları görerek daha iyi bir insan olur.

    Yaşanılan bu macera sonunda aç gözlülüğün verdiği zarar, yardımlaşmanın önemi ve en önemlisi hayvan sevgisi gösterilmiş olur.

    Yazan:  Bilal Aydoğdu

    Yöneten:  Bilal Aydoğdu

    Oyuncular:

    Adnan Mehmet Ali Aslan

    Melis Çalgı

    Emin Yavuzyolcu

    Seda NurŞimşek

    Orhan taşkın

    Süre:  50 Dk.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title