Haberler

Şirehan'da Rüyaların Ötesinde Bir Düğün

Tarihi İpekyolu’nda yer alan en büyük kervansaray olma özelliğiyle literatüre giren Şirehan gelin adayı genç kızların nişan, kına ve düğünler için rüyalarını süslerken Şirehan Hotelde gerçekleştirilen birçok düğün magazin dünyasının da ilgisini çekmeye devam ediyor.

Tarihi İpekyolu'nda yer alan en büyük kervansaray olma özelliğiyle literatüre giren Şirehan gelin adayı genç kızların nişan, kına ve düğünler için rüyalarını süslerken Şirehan Hotelde gerçekleştirilen birçok düğün magazin dünyasının da ilgisini çekmeye devam ediyor.

Yaz düğünlerinin vazgeçilmez mekanı haline gelen Şirehan Hotel Hasbahçe Oflaz ve Yetkin ailelerinin mutlu gününe ev sahipliği yaparken Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in nikahlarını kıydığı Yunus Oflaz ve Burcu Aykanat rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi.

Tarihi yapısı ve sahip olduğu sosyal tesisleriyle Şiran Hotel, faaliyete girdiği günden bu yana yerli ve yabancı konukların gözdesi haline gelirken, balo, düğün ve kongrelerin vazgeçilmez mekanlarından birisi olma özelliğiyle hizmetlerini sürdürüyor. Farklı yemek menülerinin yanında gruba özel menüleriyle de dikkat çeken Şirehan Hotel'e sektördeki liderliğini koruyarak sürdürüyor.

Gaziantep'in tanınmış ailelerinden Yaşar ve Şükriye Oflaz'ın oğlu Yunus ile Şehitkamil Belediyesi Eski İmar Müdürü Mehmet Coşkun ve Filiz Aykanat çiftinin kızı Burcu, Şirehan Hotel Hasbahçe'de gerçekleştirilen düğün töreniyle evliliğe ilk adımı attılar. Çiftlerin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıyarken nikah şahitliklerini ise tanınmış isimler yaptılar. Gelin Burcu Aykanat'ın şahitleri Av. Abdülkadir Özçelik, İnşaat Mühendisi Mustafa Tütüncüler ve Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Atanur Vergili olurken, Damat Yunus Oflaz'ın şahitleri ise Sahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Gaziantepliler Derneği Başkanı Tahir Tekin Öztan, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, Tahmis Kahvesi Sahibi Mehmet Hilmi Bağcı yaptı. Gecede sahne alan ünlü sanatçı Murat Kurşun, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle konuklara rüya gibi bir gece yaşattı.

ORGANİZASYONLARIN GÖZDESİ ŞİREHAN HOTEL

Hizmete girdiği günden bu yana birçok organizasyona ev sahipliği yapan ve gelin adaylarının nişan, kına ve düğünlerdeki hayallerini süsleyen mekan olarak dikkat çeken Şirehan Hotel aynı zamanda yüzlerce kongre ve sempozyuma da ev sahipliği yaparken Uluslararası Şire Festivali'nin de ev sahipliğini yapıyor. Tarihi Şiran Otelde, 50 kişiden 600 kişiye kadar farklı sayıdaki guruplar için 17 farklı toplantı salonu bulunmakta ve Bu salonlarda kongreler, seminer, düğün, davet, toplantı ve çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapmaktadır. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Şahin Gaziantep İpekyolu Şiran Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title