Haberler

Şiran, Farkını Gösteriyor

Yaklaşık 10 ay önce Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne getirilen Ömer Faruk Şiran, Gaziantep’te spor alanında önemli gelişmeler olduğunu ve önemli başarılar elde edildiğini söyledi.

Yaklaşık 10 ay önce Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne getirilen Ömer Faruk Şiran, Gaziantep'te spor alanında önemli gelişmeler olduğunu ve önemli başarılar elde edildiğini söyledi.

Gaziantep'in Nisan ayında spor turizmi yaşadığını dile getiren İl Müdürü Şiran, "Gaziantep Nisan ayında adeta bir spor turizmi yaşayarak bir çok şehirden yüzlerce sporcuyu ağırladı. 4 Şampiyonanın aynı anda başlaması şehrimizi de adeta spora kilitledi ve Gaziantep yine marka şehir olmanın verdiği gururla sporda da kendini göstermeye başladı. Bu şampiyonalar ile Gaziantep, sporda neler yapabileceğinin bir parçası olduğunu göstermiştir. İleride daha birçok önemli şampiyonalara ev sahipliği yaparak sporu şehrimizi daha çok sevdireceğiz" şeklinde konuştu.

LİSANSLI SPORCU SAYISINDA CİDDİ ARTIŞ

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada lisanslı sporcu sayısında ciddi artışlar olduğu belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"Şuana kadar sporcu kazanmak için yapılan çalışmaların sonucunda Gaziantep'teki sporcu sayısı 60 Bin'den 72 Bin'e yükselerek büyük artış göstermeye devam ediyor. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ın lisanslı sporcu sayısının artmasına verdiği önem ve antrenörlerin bu konudaki özverili çalışması ile birlikte Gaziantep'te bulunan lisanslı sporcu sayısı 10 ayda 72 Bin'e ulaştı. Böylelikle 12 Bin sporcu değişik branşlarda lisans alarak spora adım atmış oldu."

"TESİSLEŞME ADINA ÇALIŞIYORUZ"

Gaziantep'te tesisleşmenin ise şu ana kadar yeterli ölçüde gerçekleştirilmemesinin sancılarının yaşandığına dikkat çeken Şiran, "Gaziantep'te ciddi bir spor potansiyeli var. Bizde bu potansiyeli iyi kullanmalıyız. Bunu da ancak tesisleşme ile sağlayabiliriz. Tesisleşme konusunda eksiklerimizi gerekli çalışmaları yaparak gerekli adımları atarak aşmak için çabalıyoruz. İnşallah çalışmalarımız meyvelerini en yakın zamanda verecektir. Özellikle Belediyelerle ve diğer kurumlarla uyum içerisinde çalışarak elimizden geleni yapıyoruz. Bu çalışmalarımızın sonunda ise markasıyla herkesin takdirini kazanan bu Gazi şehrimizi sporda da marka haline getirmek hedeflerimiz arasında yer alıyor" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Şiran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title