Haberler

Şiran'da 16 Köye Çocuk Parkı, 4 Köye Semt Sahası Yapılıyor

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde sürdürülen SODES projeleri kapsamında 16 köye çocuk parkı, 4 köye de semt sahası yapılıyor.

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde sürdürülen SODES projeleri kapsamında 16 köye çocuk parkı, 4 köye de semt sahası yapılıyor.

Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Muhtarlar Derneği tarafından yürütülen proje ile 16 köye çocuk parkı yapımının başladığını belirten İlçe Kaymakamı Murat Özdemir, projenin toplam maliyetinin 114 bin lira olduğunu belirterek, parklarda çiftli salıncak, tekli kaydırak, kule, tarzan merdiveni ve tahterevalli konulacağını ve parkların etrafının 40 metre bordür ile dönülerek 5 metreküp ince kum serileceğini söyledi.

Kaymakam Özdemir, ilçeye bağlı Sarıca, Örenkale ve Bahçeli köylerine de yine SODES projesi ile voleybol, basketbol ve mini futbol sahasını kapsayan çok amaçlı semt sahaları yapılacağını da hatırlattı.

İlçe Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği ortaklığında yürütülecek projede, ilçenin köyleri arasında nüfus yoğunluğu fazla olan Sarıca, Örenkale ve Bahçeli köylerinde sportif faaliyetlerin artırılmasını amaçladıklarını kaydeden Özdemir, etrafı kafesle kapalı tesislerin kurulumuna başlandığını da sözlerine ekledi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Murat Özdemir Gümüşhane Şiran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title