Haberler

'Sıralanmış Zaman' Sergisi Kapılarını Açtı

Güncelleme:

Diyarbakır'da açılan "Sıralanmış Zaman" isimli fotoğraf ve multimedya sergisi, kapılarını fotoğraf severlere açtı.

Ermenistan- Türkiye arasındaki normalleşme süreci destek programı kapsamında Avrupa Birliği'nin desteği ile hazırlanan "Sıralanmış Zaman" isimli fotoğraf ve multimedya sergisi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonu'nda açıldı.

Türkiye'den Nar Photos Fotoğraf Kolektifi ile Ermenistan'dan 4Plus Fotoğraf Kolektifi fotoğrafçılarının çalışmalarının yer aldığı serginin açılışına, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fethi Süvari ile çok sayıda fotoğraf sever katıldı.


Açılışta konuşan Süvari, insanların geçmişleri ve anıları yoksa geleceğinin de olamayacağını belirterek, bu sergi çalışmasının da geleceğin kanıtı olduğunu ifade etti. Sergi çalışmasının iki yıllık bir emeğin ürünü olduğunu söyleyen Ermeni fotoğrafçı Berge Arabian, Diyarbakırın kendileri için çok önemli bir şehir olması itibariyle ilk sergilerini kentte açmak istediklerini söyledi.

Nar Photos Fotoğraf Kolektifi'nden Fatma Çelik de sergide 20 sanatçının çalışmalarının yer aldığını belirterek, konuşulmayan insanların hikayelerini video ve fotoğraf yoluyla aktarmayı çalıştıklarını ifade etti. Konuşmaların ardından katılımcılar hep birlikte sergiyi gezdi. Sergi, 7 Haziran'a kadar açık olacak.

Kaynak: Temsilci / Kültür Sanat

Avrupa Birliği Ermenistan Türkiye Kültür Sanat Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title