Haberler

Sıradışı Digital, Gayrimenkul Sektöründe Dijital Gelişim Faaliyetlerini Değerlendiriyor

Türkiye genelinde bir çok inşaat firmasının dijital ajansı olan Sıradışı Digital, emlak sektöründeki analizleri de yakından takip ediyor.

Türkiye genelinde bir çok inşaat firmasının dijital ajansı olan Sıradışı Digital, emlak sektöründeki analizleri de yakından takip ediyor.

Sıradışı Digital tarafından hazırlanan video infografikle Hurriyetemlak.com'un Emlak Endeksi raporunu açıklayan dijital ajans, Türkiye'nin beş büyük kentindeki konut fiyatlarını değerlendiriyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Eskişehir olmak üzere satılık ve kiralık daire fiyatlarını açıklayan çalışma, inşaat sektöründeki büyümeye ve gelişmeye de ışık tutuyor.

Sıradışı Digital'in sunduğu veriler baz alındığında; Türkiye'deki satılık konutların metrekare fiyatı ortalama olarak 2,298 TL olarak belirleniyor. Kiralık konutlarda ise metrekare fiyatı 15 TL civarında ele alınıyor. İstanbul'da 3.353 TL, Ankara'da 1.544 TL, İzmir'de 2.000 TL'ye yükselen satılık evlerin metrekare fiyatları, Bursa'da 1.333 TL ve Eskişehir'de 1.421 TL olarak istikrarını sürdürüyor. Ev sahibi olmak isteyenlerin yanı sıra kiracılara da değerli bilgiler sunan Eylül ayı Emlak Endeksi kiralık ev için şehir değiştirecekleri de yakından ilgilendiriyor. Kiralık konut fiyatlarındaki ortalama rakamlar ise şöyle: İstanbul 21 TL/m2, Ankara 9 TL/ m2, İzmir 10 TL/ m2, Bursa 7 TL/ m2 ve Eskişehir 8 TL/ m2.

Gayrimenkul sektörü için dijital çözümler geliştiren Sıradışı Digital hazırladığı video içerik ile son bir ayda emlak sektöründe yükselişe geçen ilçeleri de takip edebilirsiniz. Eylül ayı Emlak Endeksi videosuna göre İstanbul'da en çok talep gören ilçeler; Bağcılar %7.0, Gaziosmanpaşa %5.8 ve Adalar %5,6, Ankara'da; Gölbaşı %3.5, Pursaklar %2.1 ve Keçiören %1,4; İzmir'de; Foça %5.7, Dikili %4.6, Urla %3.5; Bursa'da Osmangazi %6.5; Eskişehir'de Odunpazarı %2,2 oranıyla yükselişine devam ediyor.

Konut sektöründe ilgi çeken çalışmalarla tüm Türkiye'de gayrimenkul firmalarına hizmet sunan Sıradışı Digital, konut sektöründeki yenilikleri paylaşmaya devam ederken aynı zamanda emlak sektöründeki pazarlama faaliyetlerini de canlandırıyor. Sıradışı Digital imzası taşıyan video infografiği buradan izleyebilir, ajansın diğer çalışmalarına web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

İstanbul Türkiye İzmir Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title