Haberler

"Sıra Sende" Yarışması ile Kendi Yaratıcılığını Ortaya Çıkart

Güncelleme:

Tabe Kıyamet Design Studio, "SIRA SENDE" yarışması ile üniversite öğrencilerine tasarımlarını gerçeğe dönüştürme fırsatı veriyor.

TABE KIYAMET DESIGN STUDIO' NUN GERÇEKLEŞTİRECEĞİ "SIRA SENDE" YARIŞMASI İLE KENDİ YARATICILIĞINI ORTAYA ÇIKART, HERKES TASARIMINI GÖRSÜN!

Tuba Tuncay Alkan ve Tunç Tuncay ortaklığında kurulan, Osmanlıca' da "kıyamate kadar" anlamına gelen, bir kış gecesi rüyası Tabe Kıyamet; ilk görüşte aşk mottosundan yola çıkıyor. Ilk görüşte aşık olup sonsuza kadar hep seninle kalmasını istediğin ürünlerin toplamı olan Tabe Kıyamet gücünü sokaktan, sokaktaki gençlerden alıyor. Gençlerin ilhamına ve enerjisine güvenen Tabe Kıyamet markası gençlerle bir arada olmak için Tabe Kıyamet Design Studio' yu kurdu ve şimdi de seni tasarımını herkesle paylaşabilmen için "SIRA SENDE" yarışmasına davet ediyor.

SIRA SENDE YARIŞMASI NEDİR?

Tabe Kıyamet Design Studio; SIRA SENDE yarışması ile üniversite öğrencilerine kendi elbiselerini tasarlama ve tasarladıkları elbiseleri üretme fırsatı veriyor.

"Ben olsam böyle yapardım" diyen tasarım öğrencileri tasarladıkları elbiseleri Tabe Kıyamet Design Studio ile paylaşacak, kazanan ilk üç elbise üç rengiyle birlikte üretilecek ve hem Tabe Kıyamet Design Studio hem de en iyi moda sitesi enmoda.com' da senin isminle satışa sunulacak!
Tek yapman gereken, 01-31 Mayıs tarihleri arasında hem gündüz, hem gece, davette, işte, sokakta tüm gün boyunca giyilebilecek elbiseyi tasarlamak ve teknik çizimini tabekiyamet@enmoda.com adresine göndermek! Umut Eker, Ahu Yağtu, Billur Saatçi, Tuba Tuncay Alkan( Tabe Kıyamet markasının kurucusu), Erem Kargül' ün (enmoda.com moda pazarlama yöneticisi) jürisinde bulunduğu "SIRA SENDE" yarışmasında en özgür elbiseyi yaratan ilk üç tasarımcı Tabe Kıyamet Design Studio' ya dahil olacak.

Koleksiyonunda sokak ve şehirli modasına uygun, stilden ödün vermeden rahatlık sağlayan modeller yaratmayı unutma!

Yarışma şartlarına facebook/tabekiyamet ve www.enmoda.com web sitelerinden ulaşabilirsin.
Tabe Kıyamet Design Studio' da ve enmoda.com' da satışa sunulacak elbisenle herkes hayallerini görsün!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title