Haberler

Menajer Hüseyin Gökçe İddalı Konuştu

Güncelleme:

Türkiye Basketbol 2. Lig'de lider Sinpaş Denizli Basket'in genel menajeri Hüseyin Gökçe, "Şampiyonluk yolunda, hedeflerine emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

Türkiye Basketbol 2. Lig'de liderliği sürdüren Sinpaş Denizli Basket'in genel menajeri Hüseyin Gökçe, şampiyonluk yolunda, hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.

Gökçe, AA yaptığı açıklamada, ligdeki bütün takımların hedefleri doğrultusunda ellerinden geleni yaptığını belirtti.

Cumartesi günü Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu'nda Akhisar Belediye ile oynayacaklarını ifade eden Gökçe "Güzel bir müsabaka olacak. Kazanan taraf olmak istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle de hedefimiz olan bir üst lige yükseleceğimize inanıyoruz. Şampiyonluk yolunda, hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz" diye konuştu.

Gökçe, başantrenör Okan Çevik ile uyum içinde çalıştıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"Okan Çevik'e ve ekibine güveniyoruz. Takımın moral ve motivasyonunun üst seviyede. Ligin averajla lideriyiz. Taraftarlarımızın da bu başarıda payı çok önemli, sezon sonuna kadar bizi desteklemelerini istiyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Gökçe Denizli Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title