Haberler

Sinpaş Denizli Basket Başantrönürü Çevik Açıklaması

"Oniki maçlık galibiyet serisinin devam etmesini isterdik ama sonuçta biz de mağlup olacağız bu normal. Bu maçtan ders çıkarıp tekrar galibiyet serisini yakalamaya çalışacağız"

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Sinpaş Denizli Basket'in başantrenörü Okan Çevik, deplasmanda oynadıkları maçta savunmada istediklerini yapamadıklarını ve bu maçtan ders çıkarıp tekrar çıkışa geçeceklerini söyledi.

Çevik, gazetecilere yaptığı açılamada, cumartesi günü Ankara'da oynanan Mamak Bld. Ankara DSİ'ye maçta 66-73 yenilerek 12 maçlık galibiyet serisini sonlandırdıklarını belirtti.

Rakiplerinin geniş ve iyi bir kadroları olmalarına rağmen sezon boyunca istedikleri galibiyetleri alamadıklarına dikkat çeken Çevik, "Böyle bir galibiyete ihtiyaçları vardı. Çünkü maç öncesi kağıt üzerinde baktığımızda bize yenilselerdi bir şey kaybetmiyorlardı. Bu mantıkla da maça çok fazla asıldılar. Hem de gerçekten çok iyi müdafaa yaptılar. Biz 66 sayıda kaldık bu bizim çok alışık olduğumuz bir skor değildi. Biz de maalesef savunmada istediğimizi yapamadık" dedi.

Maçta avantajlı duruma geçtikleri anların olduğuna işaret eden Çevik, şunları söyledi:

"Maçın içerisinde avantajlı olduğumuz noktalar vardı. Bunları kullanmaya çalışırken de işin doğrusu biraz maç ritminden çıktık. 12 maçlık galibiyet serinin devam etmesini isterdik ama sonuçta biz de mağlubiyet alacağız bu da normal. Biz iyi, karakterli ve kaliteli oyunculara sahip bir takımız. Bu maçtan ders çıkarıp tekrar galibiyet serisini yakalamaya çalışacağız. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğimize eminim." - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title