Haberler

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bircan'dan YÖK'e Ziyaret

Güncelleme:

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan'ın, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'ı ziyaret ettiği bildirildi.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bircan, yaptığı açıklamada, bir süre önce YÖK Başkanlığı'na atanan Prof. Dr. Yekta Saraç'ı makamında ziyaret ettiğini ve hayırlı olsun temennisinde bulunduklarını söyledi.

Sinop Üniversitesi'nin mevcut durumu ve geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan yeni kampüs alanı ile bu alanda yapılacak olan akademik birimler, sosyal ve spor alanlarının inşaatları, yurt dışındaki ve yurt içindeki üniversitelerle yapılan işbirlikleri ile gerçekleştirilmesi düşünülen projeler hakkında Saraç'ı bilgilendirdiğini ifade dene Bircan, "Sayın YÖK Başkanı Saraç'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İmkanlar ölçüsünde Sinop Üniversitesi'ne destek vermeye hazır olduklarını ifade etti" dedi. - Sinop

Kaynak: AA / Yerel

Recep Bircan Yekta Saraç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title