Haberler

Sinop'ta Yerel Yönetimler

Sinop'un Erfelek İlçe Belediyesi Tarafından Gerçekleştirilen İmar Planı Uygulaması Kapsamında 6 Kilometrelik İmar Yolu Açıldığı Bildirildi.

Sinop'un Erfelek İlçe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen imar planı uygulaması kapsamında 6 kilometrelik imar yolu açıldığı bildirildi.

Konu ile ilgili bilgi veren Erfelek Belediye Başkanı İbrahim Felek, söz konusu yolların açılması ile ilçenin gelişmesi açısından çok önemli bir atım atıldığını kaydetti Felek, "1999 yılında 352 dönüm alanda imar planına göre imar uygulaması yapılmıştır. 352 dönüm alanda yapılan imar uygulaması ile 370 adet imarlı arsa oluşturulmuş 6 km. imar yolu açılmıştır. 8 ayrı noktada 39 dönüm park ve çocuk bahçesi oluşturulmuştur. Bunların yanı sıra 34 dönüm spor alanı, 25 dönüm ilköğretim okulu yeri, 15 dönüm yüksekokul yeri ve belediye resmi tesis alanları oluşturulmuştur. 1999 yılından beri imar uygulaması yapılmış ancak yollar açılmamıştı" dedi.

İbrahim Felek, bundan sonraki hedeflerinin açılan yollara stabilize malzeme dökmek ve kanalizasyonları yapmak olduğunu sözlerine ekledi.

(SÖ-SA)

28.03.2007 17:29 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title