Haberler

Sinop'ta Vergi Rekortmenlerine Plaketleri Verildi

Sinop'ta 2013 yılı vergilendirme dönemi gelir ve kurumlar vergisinde dereceye girenler Sinop Polisevinde düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Sinop'ta 2013 yılı vergilendirme dönemi gelir ve kurumlar vergisinde dereceye girenler Sinop Polisevinde düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Törene Vali Yavuz Selim Köşger, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Serten, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan,  İl Defterdarı M. Emin Narta,  kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vergi mükellefi katıldı.

Vali Köşger, yaptığı konuşmada "Sinop'ta iş yapıp bu zorluklar içerisinde mücadele edip vergi rekortmeni olan herkesin devlet olarak alınlarından öpüyorum ve kutluyorum" dedi.

İl Defterdarı M. Emin Narta, verginin anayasal bir görev ve erk olduğunu belirterek, "Malumunuz bu erki almama gibi bir lüksümüz yok. Bizim görevimiz, misyonumuz, kanunların, Anayasa'nın ve bakanlığımızın verdiği talimatları aynen uygulamak, uygularken de hukuka bağlı kalmak. Vergi verenlerden Allah razı olsun, onları saygı ile selamlıyorum" diye konuştu.

Gelir vergisi birincisi 475 bin TL ile Nejat Önen, ikinci 351 bin TL ile Rıfat Turgut, üçüncü ise 333 bin TL ile Yalçın Küçükbaş oldu. Kurumlar vergisinde ise birinciliği 273 bin TL vergi ödeyerek Sadıklar Soğuk Hava Deposu, ikinci 205 bin TL ile Recep Özcan olurken, üçüncü 174 bin TL ile İmamoğlu Çivi oldu. dereceye girenler plaketlerini  protokol üyelerinin ellerinden aldı. Etkinlik, ikramın ardından sona erdi.

Kaynak: AA / Yerel

Recep Bircan Baki Ergül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title