Haberler

Sinop'ta Ülkü Ocaklarından Teröre Tepki Yürüyüşü

Sinop Ülkü Ocakları tarafından son günlerde yapılan terör saldırılarını kınama ve ölen şehitlerimiz anısına bir yürüyüş gerçekleştirildi.

Sinop'ta Ülkü Ocakları tarafından gerçekleştirilen yürüyüş Sakarya Caddesi'nde Ülkü Ocakları binası önünden başladı. Yürüyüşe MHP Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir, Sinop Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Şener, Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Şanlan, Ülkü Ocakları üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sakarya Caddesi'nden başlayan yürüyüş Sinop İskele Meydanı Atatürk Anıtı önünde son buldu. Şehitler anısına saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Burada Sinop Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Şener tarafından bir basın açıklaması gerçekleştirildi.

Şener açıklamasında, "Türk milleti her gün gelen acı ve kara haberlerle sarsılmaktadır. Silahlanıp militan takviyesi yapan, şehir merkezlerini tonlarca bomba ile tuzaklayan PKK, yeniden Türk Milleti'ne savaş ilan etmiştir. Artık söyleyecek söz kalmamış her türlü mazeret tükenmiştir. Milletimizi kedere ve hüzne boğan bu menfur terör eylemlerinden dolayı öfkemiz sınırsız, üzüntümüz tarifsizdir. PKK'nın açık veya örgütlü propagandasını yapan sözde yazar, gazeteci, artist siyasetçi, akademisyen, sermaye sahibi ve sivil toplum örgütü mensupları suçludur" dedi.

Basın açıklamasının ardından ölen şehitler için Kura'n-ı Kerim okundu ve sloganlar atıldı. Ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Şener Ceyhan Demir Sakarya Sinop Politika Güncel Haberler

title