Haberler

Sinop'ta Öğrencilere Dolmuş Ücretinde İndirim

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, SS 6 No’lu Dolmuşçular Kooperatifi ile yaptığı görüşmeyle dolmuş ücretlerinde öğrencilere özel indirim yaptırdı.

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, SS 6 No'lu Dolmuşçular Kooperatifi ile yaptığı görüşmeyle dolmuş ücretlerinde öğrencilere özel indirim yaptırdı.

Öğrencilerin yol sorunu ile ilgili gelen şikayetler cevap veren Baki Ergül, "Eski ve tarihi şehirlerin hepsinde yol problemi vardır. Saate dokunamazsınız tarih, kalenin altına yanına dokunamazsınız tarih bir de Sinop son yıllarda göç veren değil göç alan bir il olmaya başladı. Bizim yol konusunda çalışmalarımız var. Ancak yol problemi biranda çözülecek iş değil. Çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Sakarya Caddesi kapatıldığında Batur Caddesi'nde araç parkı olmayacağını belirten Ergül, "Batur Caddesi geliş gidiş yol olacak. Tuzcular Caddesi'nde de yine hiçbir araba park edemeyecek. ya da İskele yolu ve Tuzcular gidiş. Batur çift yol çıkış olacak. Şehir Kulübü arkası hariç eski garajın oradaki ve merkezdeki bazı otoparklar ücretsiz olacak araba park edilmesi için" diye konuştu.

Öğrencilerin taşıt sorunuyla ilgili olarak Ergül, "Ulaşımdaki minibüsler var. Yeteri kadar bir problem görmüyorum" ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin vatandaşlarla aynı ücreti verdiğini öğrenen Ergül, SS 6 No'lu Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Seyit Ali Çetin'i arayarak öğrencilerin dolmuş parasının ne kadar olduğunu sordu. Yetişkinlerle öğrencilerin ödediği paranın arasındaki farkın 25 kuruş olduğunu öğrendikten sonra Seyit Ali Çetin'e indirim rica eden Ergül, öğrenci tarifesinin 1.75 liradan 1.5 liraya indirilmesini sağladı.

Sinop'ta sivil vatandaşlar ise 2 liradan dolmuşa biniyor. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Baki Ergül Ali Çetin Sinop Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title