Haberler

Sinop'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:

Sinop'un Boyabat ilçesinde bir otomobilin, kamyonun altına girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

SİNOP'un Boyabat İlçe karayolunda otomobilin kamyonun altına girmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, Sinop-Boyabat ilçe karayolu Tangal mevkiinde meydana geldi. Boyabat'tan Sinop istikametine seyir halinde olan 48 yaşındaki Şükrü Aktaş'ın kullandığı 57 DS 195 plakalı otomobil, aynı istikamette seyir halinde olan Yılmaz S. yönetimindeki 06 DL 0956 plakalı kamyonu sollamak istedi. Bu sırada iddiaya göre yolun kaygan olmasından dolayı sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle otomobil kamyonun altına girdi. Bir süre kamyonla birlikte sürüklenen otomobil hurdaya dönerken, otomobil sürücüsü Şükrü Aktaş ile otomobilde bulunan 53 yaşlarında Ali Teke yaralandı. Kazada ön koltukta oturan Ali Teke, hurdaya dönen otomobilden güçlükle çıkartılırken, 2 yaralı ambulansla Gerze İlçe Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılardan sağlık durumu ağır olan Ali Teke yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Sinop

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Teke Boyabat Sinop Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title