Haberler

Sinop'ta Kadın Vali, Şehit Kabirlerini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Sinop'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 100'üncü yıl dönümü nedeniyle şehitlikte tören düzenlendi.

Sinop'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100'üncü yıl dönümü nedeniyle şehitlikte tören düzenlendi. Sinop'un kadın Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, şehit kabirlerine karanfil bırakıp şehit yakınlarıyla görüştü.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100'üncü yıl dönümü kapsamında düzenlenen törenler, şehir mezarlığındaki şehitlikte başladı. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu, ardından askerler tarafından saygı atışı yapıldı. Sinop'un kadın Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, şehitlik şeref defterini imzaladı. Vali Yasemin Özata Çetinkaya burada yaptığı konuşmada, "Sizlerin kahraman bedeninizi daha iyi idrak ediyor ve bu 18 Mart'ı sizlerin bıraktığı emanetin yüceliğini yakışır bir şekilde geçiriyor. Ben inanıyorum ki sadece 100'üncü yıldönümünde değil bininci yıldönümünde de sizler bizlerin kalbinde aynı heyecanla yaşayacak. Sizlere karşı minnet ve şükran duygularımız hiç eksilmeden artarak devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle bizlere emanet ettiğiniz kutsal vatanımızı sonsuza kadar yaşatmak konusunda her zamankinden daha kararlıyız. Ruhunuz şad olsun" dedi.

Vali Yasemin Özata Çetinkaya, konuşmasının ardından şehit mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı. Şehit yakınlarıyla görüştü. Ziyareti sonrasında buradaki tören sona erdi. - İnop

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çetinkaya Çanakkale Sinop Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title