Haberler

Sinop'ta Fırat Yılmaz Çakıroğlu İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Sinop’ta, Ege Üniversitesi’nde çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabı cenaze namazı kılındı.

Sinop'ta, Ege Üniversitesi'nde çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabı cenaze namazı kılındı.

İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazına MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, Sinop Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Erkırıçoğlu, MHP Milletvekili Aday Adayı Metin Süren, MHP Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Şanlan, Sinop Ülkü Ocakları üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından basın açıklaması yapıldı. Cami avlusunda yapılan basın açıklamasında konuşan Sinop Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Erkırıçoğlu, "Dün akşam Ege Üniversitesi'nde Üniversite Masa Başkanımız Fırat Çakıroğlu kahpe PKK'lılar tarafından hunharca şehit edilmiştir. Öncelikle oradaki güvenlik zayiatını gösteren başta üniversite rektörü olmak üzere bütün kadroların gözden geçirilmesini talep ediyorum. Şuan acımız gerçekten büyük, bu olmaması gereken bir davranıştı. Acımızı içimize attık, susmayı tercih ediyoruz ama bundan sonra bize gösterilen tepkilere karşı bizde misli bir şekilde cevap vereceğiz" diye konuştu.

Basın açıklamasından sonra grup olaysız bir şekilde dağıldı. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Ege Üniversitesi Ali Çakır Sinop Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title