Haberler

Sinop'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıl dönümü münasebeti ile Sinop’ta tören düzenlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. yıl dönümü münasebeti ile Sinop'ta tören düzenlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile Sinop Valiliği önünde çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene, Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Garnizon Komutanı J. Albay Şefaattin Serten, Belediye Başkanı Baki Ergül, AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Adalet Komisyonu Başkanı Remziye Güldür, vali Yardımcıları, Resmi Kurum Müdürleri, STK temsilcileri ve davetliler katıldı. Törende ilk olarak Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu ve saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bayram mesajının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı J. Binbaşı Erkan Kavakçı yaptı. Kavakçı konuşmasında, "Yüce Türk Ulusu'nun uğrunda her türlü fedakarlığı yaptığı kutsal vatan toprakları ve bağımsızlığa saldıran zihniyetlerin tarihte eşine ender rastlanan bir yenilgiye uğratıldığı 30 Ağustos Zaferimizin 93. yıl dönümünü bir kez daha büyük bir kıvanç ve heyecanla kutluyoruz. 30 Ağustos Ebedi başkomutan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve asil ordusunun milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, birbirine kenetlenerek sürdürdüğü top yekun bir varoluş mücadelesinin destanıdır" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından J. Er Mehmet Bozkurt "30 Ağustos" adlı şiiri okudu. Sinop'ta düzenlenen 30 Ağustos etkinlikleri Vali Çetinkaya'nın makamında bayram tebriklerini kabul etmesiyle son buldu. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sinop Valiliği Baki Ergül Çetinkaya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title