Haberler

Sinop'ta 2 Vali Yardımcısı ve 4 Kaymakam Değişti

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Sinop Vali Yardımcıları Salih Altınook Edirne'ye, Nadi Kılıçarslan ise Uşak'a vali yardımcısı olarak atandı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Sinop Vali Yardımcıları Salih Altınook Edirne'ye, Nadi Kılıçarslan ise Uşak'a vali yardımcısı olarak atandı.

Kararname ile Sinop'ta 2 vali yardımcısı 4 kaymakamın yeri değişti. Sinop'tan bir kaymakam adayının da kaymakam olarak atandığı kararname ile Sinop İl Hukuk İşleri Müdürü'nün de görev yeri değişti. Kararnameye göre Sinop Vali Yardımcısı Nadi Kılıçarslan Uşak vali yardımcılığına, Sinop Vali Yardımcısı Salih Altınok Edirne vali yardımcılığına atandı. Sinop İl Hukuk İşleri Müdürü Aytaç Akgül'ün Zonguldak İl Hukuk İşleri Müdürlüğü'ne atandığı kararname ile Demirköy Kaymakamı iken, 29.08.2011 tarihli ve 2011/646 Sayılı Müşterek Kararname ile Emet Kaymakamlığına atanan Kaya Çelik'e ait bu hüküm iptal edilerek Çelik, 1. Derece Kadrolu Sinop Vali Yardımcılığı görevine getirildi. Boyabat Kaymakamı Ünal Çakıcı Nevşehir vali yardımcılığına, Dikmen Kaymakamı Hasan Sazkaya Nazimiye kaymakamlığına, Erfelek Kaymakamı Gökay Özkan Çanakkale-Ayvacık kaymakamlığına atanırken, Boyabat'a Malatya Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, Dikmen'e İkizdere Kaymakamı Alpaslan Altınışık, Erfelek'e Siirt Valiliği Kaymakam Adayı Feremez Babat getirildi. Sinop Valiliği Kaymakam Adayı Mehmet Kılıç'ın Emirgazi Kaymakamlığına atandığı kararnamede, Türkeli Kaymakamlığına Isparta Valiliği Kaymakam Adayı Salih Kalkan'ın ataması yapıldı. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title