Haberler

Sinop Milli Eğitim Müdürü Türkkan Açıklaması

SİNOP (AA) – Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, "Notlarınız ne olursa olsun, hiçbir zaman ümidinizi ve cesaretinizi kaybetmeyin" dedi.

SİNOP (AA) – Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, "Notlarınız ne olursa olsun, hiçbir zaman ümidinizi ve cesaretinizi kaybetmeyin" dedi.

2015-2016 eğitim-öğretim yılı nedeniyle 1. dönemi değerlendirendiren Türkkan, 2015-2016 eğitim-öğretim yılına 28 Eylül 2015 tarihinde başladıklarını, eğitim-öğretim yılına başlamadan önce yapılan planlama doğrultusunda tüm paydaşlarla birlikte eğitim-öğretim faaliyetlerine yön verdiklerini ifade etti.

Türkkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"1.dönemde okullarda akademik etkinliklerle birlikte, öğrencilerin derslerdeki başarı oranlarının artırılmasına katkı sunmak, sanat, spor ve kültürel alanda gelişimlerini desteklemek amacıyla il genelinde kurslar açtık. 948 öğretmenin görev yaptığını ve bu kurslardan 13 bin 184 öğrenci yararlandı. 2.dönem ise 14 binin üzerinde öğrencinin destekleme ve yetiştirme kurslarına müracaat etti. Yüksek öğretime yerleşemeyen 682 öğrencimizden 427 tanesi Halk Eğitim Merkezlerimiz tarafından açılan yetiştirme kurslarına katılmıştır. Notlarınız ne olursa olsun, hiçbir zaman ümidinizi ve cesaretinizi kaybetmeyin."

Kaynak: AA / Güncel

Nevzat Türkkan Eylül Sinop Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title