Haberler

Sinop Fotoğrafçılar Buluşması Fotoğraf Sergisi Açıldı

Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneği (SİFAD) ve İzmir Fotoğraf Akademisi'nin (İZFAK) ortaklaşa gerçekleştirdiği Sinop Fotoğrafçılar Buluşması Fotoğraf Sergisi Sinop Tarihi Cezaevi'nde açıldı.

Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneği (SİFAD) ve İzmir Fotoğraf Akademisi'nin (İZFAK) ortaklaşa gerçekleştirdiği Sinop Fotoğrafçılar Buluşması Fotoğraf Sergisi Sinop Tarihi Cezaevi'nde açıldı.

Açılışta konuşan SİFAD Başkanı Erdoğan Purçlutepe, İzmir Fotoğraf Akademisi ve Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneğinin ortaklaşa yürüttüğü Sinop Fotoğrafçılar Buluşması etkinliği hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanı Baki Ergül ise böyle büyük bir organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sinop'un kültürel değerlerinin ve doğasının harika olduğunu, bu güzelliğinin fotoğraflanması gerektiğini vurguladı.

Protokol üyeleri daha sonra serginin açılışını gerçekleştirdi. 400'e yakın fotoğrafın bulunduğu serginin 4 Mayıs'a kadar açık kalacağı bildirildi.

Açılışa Vali Yardımcısı Ekrem Yaman, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Osman Coşkun, Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Uysal, İl Kültür Müdür Yardımcısı Şengül Kanal, Sinop Valiliği Yatırım Danışmanı Hayati Yaşar ve davetliler katıldı. - Sinop

Kaynak: AA / Yerel

İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title