Haberler

Sinop'a Atanan Yeni Müdürden İlk Açıklama

Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Haşim Öztürk, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne atandı.
Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne Samsun'dan atanan Murat Haşim Öztürk, PTT 1.Lig ekiplerinden Samsunspor...

Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Haşim Öztürk, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne atandı.

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne Samsun'dan atanan Murat Haşim Öztürk, PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor ile Adanaspor ile oynanan karşılaşmayı, Canik İlçe Kaymakamı İlhan Turgut ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ile birlikte izledi. Samsun'da çok sayıda değişik okullarda görev yapan ve en sen Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevini yürüten Murat Haşim Öztürk, Sinop'taki görevine pazartesi günü başlayacak.

Görev başlamadan önce bir açıklama yapan İl Müdürü Murat Haşim Öztürk, "Zor bir görev. İnşallah Allah'ın izniyle üstesinden gelmek için elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz. Sporun içerisinden gelen bir insanız. Aktif olarak voleybol, futbol oynadım ve hakemlikler yaptım. Spor camiasına yabancı bir insan değiliz. Sinop'ta güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Samsunspor Adanaspor Canik Sinop Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title