Haberler

Sinop 3. Uluslararası Motosiklet Festivali Sona Erdi

Güncelleme:

Sinop 3. Uluslararası Motosiklet Festivali sona erdi. Karakum mevkisinde yapılan ve 3 gün süren motosiklet festivaline Türkiye ve Avrupa'dan yaklaşık 600 motosikletli katıldı.

Sinop 3. Uluslararası Motosiklet festivali sona erdi. Karakum mevkisinde yapılan ve 3 gün süren motosiklet festivaline Türkiye ve Avrupa'dan yaklaşık 600 motosikletli katıldı. Sinop Motor Sporları Kulübü Başkanı Atilla Hakan Şen, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdikleri festivalin sona erdiğini ve çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını söyledi.Festivalin çok keyifli geçtiğini belirten Şen şunları kaydetti; Türkiye'nin hemen hemen her yerinden, yurt dışından 6 ülkeden gelen tüm misafirlerimize ve bizlere desteklerini esirgemeyen tüm resmi kurumlarımıza daire amirlerimize, basınımıza ve emeği geçen tüm arkadaşlara özellikle katılımlarıyla bizleri onurlandıran motorcu dostlarımıza buradan çok teşekkür ediyorum. Bu yıl festivalimiz oldukça keyifli geçti. Birçok turnuvalar düzenledik. Çeşitli yarışmalar yaptık. Bu sene gösterilerin aksine şehir kortejimiz ve kamp içerisindeki etkinlikleri ön plana çıkarttık. Bununla birlikte gelen dostlarımıza Sinop'un tarihi ve doğal güzellikleriyle tanıştırma imkanı bulduk. Emin olun herkes Sinop'a hayran kaldı. Bu festivalle birlikte çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yaparak büyük bir iş başardığımızı düşünüyoruz. İnşallah seneye çok daha iyi organizasyona imza atacağız."

Öte yandan festival kapsamında Sinop'a gelen motosiklet tutkunları, davet üzerine kente geldiklerini, hazırlanan ortamın ve doğanın çok güzel olduğunu söyleyerek keyifli bir festival geçirdiklerini dile getirdiler. Üç gün süren 3. Uluslararası Motosiklet Festivali'nin ardından kampta bulunan motosiklet tutkunları şehir turu atarak kortej eşliğinden Sinop'tan ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Sinop Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

Atilla:

Arkadasim birincisi bu kamp agirlikli bir organizasyondur. Ki festivallere katilmadigin belli. Ikincisi kampa giden insanlar genelde kamp malzemelerinin arasina priz de alir. Biz destek verecegimizi soyledik evet tam 24 takim priz ve 1000 metre kablo kullanildi. Yuksek seste muzik acan arabalar bizi ilgilendirmiyor festivalimizlede bir alakasi yok. Sehir icinde gaz acan motorcu arkadadlar konusunda haklisiniz bizde bu konuda sikayetci olduk ancak onune bir nebze gecebildik. Festivale 1 ay kala destekleyen desteklemeyen tum otel ve pansiyonlarin adres bilgilerini paylasyik kimse sokakta kalmadi ve vasat dediginiz festival programida cok doluydu. Ancak son zamanlardaki sehit haberleri nedeniyle yuksek dozda olan eglenceleri iptal etme karari aldik ki bu sehitlerimize karsi saygimizdandir. Kisacasi sizin disinizda herkez memnun ve mutlu ayrildi. Bizim icin onemli olan buydu

0
1
yanıtYanıtla
Burakk:

3 gece süren, aylarca (!) planladığınız şu festivalde çadırlara ne ışık geldi. . Ne de vaadettiğiniz üçlü beşli prizler. . İsim isim katılım belgesi basmakla uğraşacağınıza, tüm gücünüzle hizmeti iyileştirseydiniz. . Kayıt masasında alacağınız ücreti düşüneceğinize, gece vakti millet uyurken gaz açan motorları, sabahın 4''ünde son ses müzik çalan arabalardakileri festival dışı bıraksaydınız. . Sinop''un doğal güzelliğine hayran kaldık. Fakat festival düzeni, ekip işidir. Oyuncak değildir kardeşlerim.

0
0
yanıtYanıtla
Burak:

''''Emin olun herkes Sinop''a hayran kaldı. Bu festivalle birlikte çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yaparak büyük bir iş başardığımızı düşünüyoruz. ''''Evet Sinop''a hayran kaldık ve durgun bir organizasyona (!) bakakaldık. . Festival koordinasyon toplantısında ''''2 bin kişinin katılmasını bekliyoruz'''' açıklamasını yapmıştınız. Bu bekleyişle insanları iki katlı çadırlarda mı yatırmayı planlamıştınız. İnsanlar iç içe, şeritlerle çevrili sıkışık çadırlarda neredeyse yanyana kaldı. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title