Haberler

Sönmez: "Şimdi Proje Yapma Zamanı"

Güncelleme:

Yaşar Sönmez, Belediye başkanlığı yaptığı Uzunçiftlik Hasanpaşa konutlar Mahallesi'nde bir kahvede vatandaşlara hitap etti.

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez, Belediye başkanlığı yaptığı Uzunçiftlik Hasanpaşa konutlar Mahallesi'nde bir kahvede vatandaşlara hitap etti. Sönmez'e Köseköy eski belediye başkanı ve Belediye Meclis üyesi adayı Selahattin Altınkaya ile İl genel Meclisi üyesi Evnur Sandal ve Meclis üyesi adayları da eşlik etti. Sönmez ve Altınkaya yaptıkları konuşmalarda, seçimi kazanacaklarına inandıklarını, ancak hedeflerinin büyük bir oy desteği ile görevi üstlenmek olduğunu ifade ederek,"nasıl ki ayrımsız başkanlık yaptık, öyle de ayrımsız herkesten oy istiyoruz"dediler.

İlk olarak vatandaşlara seslenen Selahattin Altınkaya, tecrübeli, bayanlara da öncelik veren, bölgeyi iyi tanıyan ve bilen bir kadro ile yola çıktıklarını, her bölgeye hitap eden güzel projeler hazırladıklarını ifade ederek, "Geriye Kartepelilerin onay vermesi kalıyor. Bir Kartepeli olarak, bir Trabzon kökenli insan olarak, ağabeyiniz olarak hem hemşehrilerimden hem de geldiği yer neresi olursa olsun herkesten destek bekliyorum. Çünkü ne ben ne de Yaşar Başkan başkanlık yaptığımız dönemde bölge, cinsiyet ve siyasi ayırım yapmadık. Şimdi de ayrımsız oyunuzu istiyoruz"dedi.

SEVGİ BİRİKTİRDİK, SIRA PROJE YAPMAYA GELDİ

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez ise, geçmişte bu bölgede belediye başkanlığı yaptığını, ancak sadece Uzunçiftlik değil her bölgeye destek olmaya çalıştığını, hele insani ilişkilerde sınır tanımadığını, büyük bir tecrübe biriktirdiğini, şimdi bunu Kartepe'de hizmete dönüştüreceğini söyledi. Sönmez, "O zamanda Uzunçiftlik bana sahip çıktı. Birinci çıktım. Diğer yerlerden de büyük destek aldım. Ama hiç kimseye kırılmadım, beş yıldır herkes gittim, herkesin gönlünde olmaya çalıştım. Sevgi biriktirdik, gönül yaptık. Şimdi sıra proje yapmaya geldi. Nereden gelirse gelsin herkes Kartepeli. Hepimiz birlikte Kartepeyiz. Bu yüzden, herkesten bir tek oyu bile olsa onu değerli görüyor ve istiyorum. Çoğunlukla başkan olmak bize yetmez ve bizi üzer. Büyük bir oy patlaması bekliyorum. Komşunuzdan, akrabanızdan destek bekliyorum"diye konuştu.

ALTIN DEĞERİNDE 10 PROJE

Sönmez, 10 altın proje hazırladıklarını, Kartepe'yi hizmetlerin özelliği bakımından 4 kısıma ayırdıklarını, sayılı kentlerden biri yapmaya kararlı olduklarını da ifade ederek, yapacakları hizmetleri tek tek anlattı.

KARABALIK'A SÖZ SÖYLEMEDİLER

Sönmez, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile ilgili vatandaşların sorularını da yanıtlayan Sönmez, Karabacak bu bölgenin büyüğü. Uzun yıllar bu bölgede görev yaptı. Şimdi veda ediyor. Arzu ederse, kendinsin fikrini alacak, tecrübelerinden yararlanacağız. Diğer tüm başkanların da yanımızda her zaman yeri olacak. Kartepe için herkes ile elele vereceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yaşar Sönmez Uzunçiftlik Hasanpaşa Kartepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title