Haberler

"Sınırlar Yörüngeler 17" Yarışması Başlıyor

Güncelleme:

Siemens Sanat tarafından düzenlenen ve genç sanatçıları destekleyerek ulusal / uluslararası sanat ortamına kazandırmayı hedefleyen Sınırlar Yörüngeler Yarışması'nın dokuzuncusu için başvurular başladı.

Alan gözetmeksizin Türkiye'de eğitim gören tüm lisans ve lisansüstü öğrencilerine açık olan yarışmaya adaylar bireysel veya grup çalışmalarıyla 8 Mayıs 2015 tarihine kadar başvuru yapabilecekler.

22-25 Mayıs 2015 tarihlerinde seçici kurul tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda Sınırlar Yörüngeler 17 Yarışması'nı kazananlar belirlenecek ve yarışmada 10.000 TL'lik üç eşit başarı ödülü verilecektir.

"Sınırlar Yörüngeler 17" Yarışması'nın seçici kurulunda Sinopale Yöneticisi ve sanatçı T. Melih Görgün, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi, sanatçı Mürteza Fidan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi ve küratör Ali Akay, küratör ve Wekleitz Festivali Yöneticisi Daniel Herrmann ve küratör Işın Önol yer alıyor.

Adayların Siemens Sanat'ın web sitesi üzerinden yarışma başvuru formlarını doldurduktan sonra, başvuru dosyalarını 8 Mayıs 2015 Cuma günü saat 17.00'ye kadar "Chameleon Tasarım ve Proje Yönetimi - Mazhar Osman Sokak, Özmutlu Apartmanı, 4/7 Feneryolu-İstanbul" adresindeki Siemens Sanat Sınırlar Yörüngeler Yarışma Koordinatörlüğü ofisine ulaştırmaları gerekiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Siemens Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title