Haberler

Çatışmayı İzlerken Sınırı Aşan Mermi ile Yaralandı

Güncelleme:

Suriye'nin Kobani kentinin batısında IŞİD militanları ile YPG güçleri arasında süren çatışmalar sırasında ateşlenen ve sınırı aşan bir mermi, 37 yaşındaki Mehmet Doğan'ın karnına isabet etti.

MERAKLI VATANDAŞLAR YÜKSEK NOKTALARDAN ÇATIŞMAYI İZLEDİ

Kobani'yi ele geçirmek isteyen ancak YPG öncülüğündeki Kürt güçlerince püskürtülen IŞİD militanları, Türkiye sınırındaki Zorova bölgesine sığındı. Kobani merkezine birkaç kilometre mesafedeki bölgede öğleden sonra IŞİD militanları ile YPG güçleri arasında çıkan çatışmalar, sınırın Türkiye tarafında da meraklı vatandaşlar tarafından yüksek noktalardan izlenmeye başladı.

ÇATIŞMAYI İZLERKEN KARNINA MERMİ İSABET ETTİ

Çatışmalar sırasında kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen bir tüfekten çıkan mermi sınırı aşarak yüksek tepede çatışmaları izleyen Mehmet Doğan'ın karnına isabet etti. Kanlar içerisinde yere yığılan Doğan, aynı noktada çatışmaları takip eden diğer vatandaşlar tarafından otomobille Suruç Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Doğan daha sonra Şanlıurfa'ya sevk edildi. Tedavisi süren Doğan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

GÜVENLİK GÜÇLERİ ÖNLEM ALDI

Bu arada bir kişinin yaralandığı bölgede yeni bir olay yaşanmaması için güvenlik güçleri önlem aldığı sınır hattına kimseyi yaklaştırmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Doğan Türkiye Suriye Kobani Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ülkücü:

geberseymiş.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title