Haberler

Sınırı Aşan Havan Topu Eve İsabet Etti

GAZİANTEP (İHA) – Gaziantep’in Karkamış İlçesi sınırına komşu olan Jarabuls bölgesinde dün gece yaşanan şiddetli çatışmalar sırasında bir havan topu mermisi ilçede bir eve isabet etti.

GAZİANTEP (İHA) – Gaziantep'in Karkamış İlçesi sınırına komşu olan Jarabuls bölgesinde dün gece yaşanan şiddetli çatışmalar sırasında bir havan topu mermisi ilçede bir eve isabet etti. Gece sınırda yaşanan şiddetli çatışmalar Karkamış İlçesi sakinlerini tedirgin etti. Muhalifler ile Irak İslam Ordusuna bağlı El Kaide örgütü arasında yaşanan çatışmalar sırasında kullanılan bir havan topu mermisi Karkamış İlçesi Karşıyaka Mahallesi'nde bir eve isabet etti. Evin odası kullanılamaz hale gelirken şarapnel parçaları dolaplara saplandı. Sabaha karşı yaşanan şiddetli patlamayla uyanan ev sahibi Abdulkadir Kete, yatak odasına bakınca havan topu mermisinin kendi evine isabet ettiğini fark etti. İki çocuğunu ve eşini sınıra uzak yakınlarına götürerek tekrar eve dönen Kete, şöyle konuştu: "Havanın soğuk olması nedeniyle ailece sobalı odamızda uyuyorduk. Şiddetli çatışmalar vardı ancak bu sırada büyük bir patlama sesi duyduk. Yatak odasına geldiğimde bu manzarayla karşılaştım. Çocuklarımı hemen yakınlarıma götürerek evden çıktım. Evimde büyük zarar var ve yetkililerin bu konuda yardımlarını bekliyorum. Bir işim yok ve şuan havan topu mermisinin isabet ettiği odamız kullanılamaz haldedir." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Karkamış Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title