Haberler

Sınırdaki Kütüphaneye "Ömer Halisdemir" Adı Verildi

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir okulun kütüphanesine, 15 Temmuz'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adı verildi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir okulun kütüphanesine, 15 Temmuz'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adı verildi.

Suriye sınırına yakın bir bölgede bulunan Suruç ilçesindeki Saygın İlkokulu ve Ortaokulu için ol uşturulan yeni kütüphane törenle hizmete açıldı.

Kütüphanenin açılışını yapan Suruç Kaymakam Vekili Tarık Açıkgöz, öğrencilerin daha fazla kitap okuyarak kendilerini geliştirmelerine imkan sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Açıkgöz, "Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yaptırmış olduğumuz kütüphanelerimiz faaliyete geçti. İlçede bu yıl üç kütüphanemiz hizmete başladı. Bu kütüphanelerimizden birine demokrasi şehidimiz olan Ömer Halisdemir'in adını koyduk." dedi

Açılışın ardından Açıkgöz, Türk bayrağı ve şehit Halisdemir'in fotoğrafının bulunduğu kütüphaneyi gezerek, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti.

"Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı hediye edildi

Anadolu Ajansı (AA) tarafından, darbe girişimi sırasında yaşanan tüm olayların, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlendiği "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" adlı kitaplardan da kütüphaneye hediye edildi.

Kitapları inceleyen Açıkgöz, darbe girişimi ve sonrasında yaşananların her an hatırlanmasını gerektiğini belirterek, eserin okurlara kazandırılmasına katkı sunan AA'ya teşekkür etti.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Şanlıurfa Suriye Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title