Haberler

Sınırdaki Hendekte Ceset Bulundu

Kilis’in Elbeyli ilçesinde Suriye sınırına güvenlik amacıyla açılan hendeklerden birinde kimliği belirlenemeyen bir ceset bulundu.

Kilis'in Elbeyli ilçesinde Suriye sınırına güvenlik amacıyla açılan hendeklerden birinde kimliği belirlenemeyen bir ceset bulundu. Suriyeli olduğu tahmin edilen şahsın cesedi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adil Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kilis'in Elbeyli ilçesindeki Suriye sınırında güvenlik amaçlı açılan ve içi suyla dolan hendekte ceset bulundu. Devriye gezen Türk askeri tarafından fark edilen ceset, sudan çıkarılarak, Kilis Belediyesine ait cenaze aracı ile Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cesedi kimliği belirlenemezken, yapılan ilk incelemelerde yaklaşık bir ay önce öldüğü belirlendi. Tamamen çürüdüğü belirtilen cesedin sınırı geçmek isteyen bir Suriyeliye ait olabileceği belirtiliyor.

Şahsın cenazesinin, yapılacak otopsinin ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'ne ait Kimsesizler Mezarlığına defin edileceği belirtildi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Elbeyli Suriye Kilis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title