Haberler

Sınırda Ateş Açıldı: 1'i Gazeteci 5 Yaralı

Güncelleme:

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Derecik beldesine bağlı Yeşilova köyünde açılan ateşte 1'i gazeteci 5 kişi yaralandı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Derecik beldesine bağlı Yeşilova köyünde Irak tarafından gelen 4 kişiyle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

MUHABİR DAHİL 5 KİŞİ YARALANDI

Yaşanan çatışmada, görüntü almak bölgede bulunan İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Ayhan Dinç ile birlikte 5 kişi yaralandı.

DİĞER YARALILAR IRAK TARAFINDA TEDAVİ ALTINA ALINDI

Yaralı gazeteci Şemdinli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldırken, değer yaralıların ise Irak tarafında tedavi altına alındığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yeşilova Derecik Hakkari Irak Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

akkan:

Sayın Erdoğan Cumhurbaşkanıda oldunuz taviz vermenize gerek kalmadı artık Pkk''ya saldırmak daha neyi bekliyoruz ,hazır güneyde Işid''de bunları sıkıştırmışken tam sırası savaş başlasın artık,adamlar hala utanmadan bize saldırıyor kaşınıyor,bu zamana kadar 2007 hariç hep Akpartiye oy verdim ama Pkk tavizleri sürerse biraz zor.

13
8
yanıtYanıtla
Bulut kara:

Hala kandan beslenen leş yiyiciler savaş naraları atıyor. Ulan hiç mi insanlık yok sizde. Kürt ler size ne yaptı. Çanakkale de arkanızı kollayan sizi düşmanda n koruyon en ön saflar da svaşanlar. Şimdi bazı salaklar hala savaş diye bağırıyor. Geri zekalılar insanlığı savaş değil barış kurtarır.

12
3
yanıtYanıtla
türkiyeli:

sen dağlardaki pkk yi yok edince herşey bitecek mi sanıyorsun Erdoğan senin kadar akıllı değil mi sanıyorsun ya o pkk lilerin aileleri ya milyonlarca halk ne olacak pkk ye bişey oursa türkiye bu cennet ülke siz gibi faşisteler yüzünden suriyeye döner Allah esirgesin

5
6
yanıtYanıtla
muhammed:

kürtleri severim pkk yi elimden gelse bir kasik suda bogarim ama bu araplara naparim, bilmiyorum en pisleride bu araplar...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title