Haberler

Sınır'da 11 Ton Mazot Ele Geçirildi

Suriye Türkiye sınırında kontrollerini artıran güvenlik güçleri 11 ton gümrük kaçağı akaryakıt ele geçirdi.

Suriye Türkiye sınırında kontrollerini artıran güvenlik güçleri 11 ton gümrük kaçağı akaryakıt ele geçirdi. Kaçak mazot yüklü bidonların Türkiye'ye geçirilmesini sağlayan 13 sal ve 6 kilometre uzunluğundaki boru savcılık talimatı ile imha edildi.

Genel Kurmay Başkanlığından yapılan açıklamada Türkiye-Suriye sınırındaki Hatay'ın Ziyaret, Hacıpaşa ve Üst Teğmen Alim Hudut Karakol Komutanlıkları sorumluluk sahasında, hudut devriye görevi yürüten mobil yol kontrol unsurlarının Asi Nehri üzerinde ve yakın civarında, akaryakıt kaçakçılığında kullanılan, 6 bin metre uzunluğunda boru hattı tespit ettiği bildirildi.

Boru hattı üzerinden ve sallarla Türkiye'ye geçirilen 11 ton 880 kilo gümrük kaçağı mazot ele geçiren güvenlik güçleri, ele geçirdi sallar ve boru hattını savcılık talimatı ile imha etti. 198 adet bidonda bulunan kaçak akaryakıt Babatorun Jandarma Karakol Komutanlığına teslim edildi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Hacıpaşa Türkiye Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title