Haberler

Sınıf Arkadaşlarından Başkana Hayırlı Olsun Ziyareti

30 Mart yerel seçimlerinin ardından Elazığ Belediye Başkanlığı'na seçilen Mücahit Yanılmaz’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

30 Mart yerel seçimlerinin ardından Elazığ Belediye Başkanlığı'na seçilen Mücahit Yanılmaz'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Yanılmaz'ın 1977-1978 döneminde Diyarbakır'da birlikte okuduğu sınıf arkadaşları, Elazığ'a gelerek Yanılmaz'a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarete Başkan Yanılmaz'ın eski öğretmenleri ve Diyarbakırlı iş adamları da katıldı. Aralarında Diyarbakır Müftüsü Nimetullah Erdoğmuş ve Çermik Kaplıca Gazetesi imtiyaz sahibi, İhlas Haber Ajansı (İHA) Diyarbakır'ın Çermik temsilcisi Hacı Güneş'in de bulunduğu gurup, Başkan Yanılmaz'a yeni görevinde başarılar diledi. Arkadaşları Başkan Yanılmaz'ın Elazığ'a başarılı hizmetler yapacağına inandığını kaydetti.

Belediye Başkanı Yanılmaz da eski sınıf arkadaşlarını görmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Diyarbakır'da okuduğu dönemlerin kendisi için büyük öneme sahip olduğunu söyledi. Yanılmaz ve eski okul arkadaşları ziyaretin ardından belediye binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek de Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı ziyaret etti. Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek Başkan Yanılmaz'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Emniyet Müdürü İşlek Başkan Yanılmaz'a ziyarette bir de plaket takdim etti. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mücahit Yanılmaz Diyarbakır Çermik Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title