Haberler

Singapur Hükümeti, YPG Fotoğraflarını Yasakladı

Güncelleme:

Singapur Hükümeti, Singapur Uluslararası Sanat Festivali kapsamında düzenlenen sergide YPG ile YPJ'lilerin gösterildiği 15 fotoğrafın sergilenmesini yasakladı.

Singapur Hükümeti, bir sergide yer alması planlanan Halk Savunma Birlikleri (YPG) ile kadın kolu Kadın Savunma Birlikleri'nin (YPJ) fotoğraflarını "kamu düzenini ve ulusal güvenliği tehdit ettiği" gerekçesiyle yasakladı.

15 FOTOĞRAFIN SERGİLENMESİNE İZİN VERİLMEDİ

Singapur Medya Kalkınma Ajansı'ndan yapılan açıklamada, Singapur Uluslararası Sanat Festivali kapsamında düzenlenen sergide YPG ile YPJ savaşçılarının gösterildiği 15 fotoğrafın sergilenmesine izin verilmeyeceği belirtildi.

ULUSAL GÜVENİLİĞİ TEHDİT SAYILDI

Açıklamada, "Singapur'un aşırıcılığa karşı sert tavrını sürdüreceği ve kamu düzenini, ulusal güvenliği ve istikrarı tehdit eden fotoğraflara müsaade etmeyeceği" kaydedildi.

SİLAH TAŞIRKEN GÖRÜLÜYOR

İranlı gazeteci Newsha Tavakolian tarafından çekilen fotoğraflarda YPG ile YPJ savaşçıları silah taşırken görülüyor.

Singapur'da sanat sergileri, konser ve gösterilerin devlet yetkilileri tarafından onaylanması gerekiyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Singapur Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

Recep Atli:

Iranli gazetecinin soyadina bakilirsa ermeni oldugu belli oluyor. Yani bu kürt teröristlerini Singapura sokmak istemis. Bu da gösteriyorki pyd ermenilerle isbirligi icinde. Iran pasaportlu olmak durumu degistirmiyor.

38
15
yanıtYanıtla
dogu-bati:

onlarda gordu bu dogunun kirolarinin ne kadar hayin kalles oldugunu. . . . .

23
22
yanıtYanıtla
MARDİNLİ ARAP:

Helal olsun Singapur''a! Amerika gibi değiller.

28
16
yanıtYanıtla
DiyarbekirMobil-IOS:

Helal olsun.

25
7
yanıtYanıtla
dikkat küçükler okumasın:

pkk_pyd_ypg kadın bedenleri üzerine inşa edilen alçaq_bir_örgütt.

18
6
yanıtYanıtla
kamil:

tüm kürtler birgün pişman olacak

12
12
yanıtYanıtla
Davud Bin Halid:

Rte Malezya ve Singapur ucgeni, arastirin oglu gemiciklerle Malezya ve Singapur uzerinden ticaret yapiyor, Malezya ve Singapur devleti RTE''nin yalakalari konumuna geldi, Rte''dir kesin emri veren benden soylemesi.

5
14
yanıtYanıtla
ahmet:

terörist fotoğraflarının sanat festivalinde ne işi var

9
9
yanıtYanıtla
Meleto:

Gerici ve yobaz müslümanlarda kadina yer olmadigi için yasaklanmistir çünkü gericilerde kadin köledir erkek ve kadin ayrimi yapan toplumlar her zaman geri kalmistir yobazlar pislik

7
10
yanıtYanıtla
Milli akademisyen:

Savaşçı değil terörist, kelli felli medyacılara bunu öğretemedik

9
7
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title