Haberler

Sinem Kobal Düğün Hazırlıklarına Devam Ediyor

Güncelleme:

Kenan İmirzalıoğlu ile 21 Mayıs'ta Cunda'da evlenecek olan Sinem Kobal, geçtiğimiz gün son detayları belirlemek için Ayvalık'a gitti.

Yılın düğünü için geri sayım başladı. Kenan İmirzalıoğlu, yeni proje toplantıları için İstanbul'da kalırken nişanlısı Sinem Kobal, geçtiğimiz gün soluğu düğünün yapılacağı Cunda'da aldı. Kobal'a oyuncu arkadaşı Şükran Ovalı eşlik etti.

SON DETAYLARI NETLEŞTİRDİ

Cunda'da 3 gün 3 gece sürecek olan düğünün yapılacağı yerleri gezen Sinem Kobal, son detayları da belirledi. Kobal, Şükran Ovalı ile birlikte gittiği Cunda Adası'nda düğün mönüsü tadımı yapıp süslemelerle ilgili detayları da netleştirdi. Centilmenliğiyle bilinen Kenan İmirzalıoğlu, düğünle ilgili her şeyin Sinem Kobal'ın hayalindeki gibi olmasını istiyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Şükran Ovalı Sinem Kobal İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

aaaa:

Birbirlerinin artıklarıyla beslenen ünlüler

7
4
yanıtYanıtla
Bence:

Düğünde çok sevinme sonra çok üzülürsün

5
4
yanıtYanıtla
Misafir:

Allah mutlu etsin sizi. Yuzunuz hep gulsun. Darisi diger genclere. .

7
2
yanıtYanıtla
Önce vatan:

Ülkemizde şehit var haberlere bak çok önemli bu haber dünya tarihine geçicek sanki diyarbakırda şehit düşen kardeşlerime allahtan rahmet ailesine başsağlığı diliyorm

4
1
yanıtYanıtla
BURCU:

SI KIL DIK !

2
2
yanıtYanıtla
Aybike:

Onu bunu paylaşırsınız Sinem kobal şehitlerimiz için bi paylaşım bile yapma zahmetinde bulunmadı inanılmaz yapmacık bi kız Kenan yaktı kendini

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title