Haberler

Sinema Sanatçısı Türkan Şoray

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sinema sanatçısı Türkan Şoray- Özel bir kolejin Anneler Günü etkinliği Sinema sanatçısı Türkan Şoray: - "Annemin değerini, anne olunca anladım"- "Tek yaşama amacım kızım" Sinema sanatçısı Türkan Şoray, "Annemin değerini, anne olunca anladım" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sinema sanatçısı Türkan Şoray- Özel bir kolejin Anneler Günü etkinliği Sinema sanatçısı Türkan Şoray : - "Annemin değerini, anne olunca anladım"- "Tek yaşama amacım kızım" Sinema sanatçısı Türkan Şoray, "Annemin değerini, anne olunca anladım" dedi. Şoray, Afyonkarahisar'da özel bir kolejin Anneler Günü etkinliğine katıldı. Öğrencilerin, sanatçının kendi filmlerindeki repliklerden yola çıkarak hazırladığı tiyatro gösterisini izleyen sanatçı, duygusal anlar yaşadı.Genç tiyatrocuları tek tek kutlayan Şoray, Anneler Günü için düzenlenen etkinlik dolayısıyla mutlu olduğunu belirtti. Şoray, burada yaptığı konuşmada, "Annemin değerini, anne olunca anladım. Saçım ıslakken dışarı çıksam beni uyarırdı, ben de 'Anne bir şey olmaz' derdim. Bana 'Sen de anne olunca beni anlayacaksın' derdi. Kızım olunca ben de kızıma 'Saçın ıslakken dışarı çıkma' demeye başladım. Annemi çok erken kaybettim. Şimdi 'keşke yanımda olsa' diyorum" ifadelerini kullandı.Anneliğin tüm dünya nimetlerine değişilmeyecek bir duygu olduğunu dile getiren Şoray, "Herkes annesinin değerini iyi bilmeli. Bugün kızıma gelecek bir tehlikede o tehlikeyi önlemek için ölümüne atlarım. İyi ki anne olmuşum" diye konuştu.Türkan Şoray, daha sonra Doğa Koleji Öğrenci Meclisi'nin sorularını yanıtladı."Dışarıdan sakin görünüyorsunuz. Hep mi böyleydiniz, olgunlaşınca mı sakinleştiniz" sorusunu Şoray, "İnsan olgunlaşınca daha temkinli oluyor. Yavaş yavaş hırsları törpüleniyor ama tabii herkesin olduğu gibi benim de bir dayanma noktam var" diye yanıtladı."Hırslı mısınız" sorusuna ise Türkan Şoray, "Hırslı mıyım? Hırsı güzel yönde yaşamak lazım. Mesleğimde hırslı olmak güzel. Mesleğimde yapabileceğimin en iyisini yapmaya çalışırım" yanıtını verdi.Afyonkarahisar'da "Açlık" isimli bir film çektiğini, kente özgü ürünlerin meşhur olduğunu söyleyen Şoray, kızı Yağmur Ünal hakkındaki bir soru üzerine de "Benim tek yaşama amacım kızım" dedi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Anneler Günü Türkan Şoray Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title