Haberler

Sinema Kampüs'te "Lal" Oynayacak

Güncelleme:

Semir Aslanyürek'in yönettiği "Lal" filmi Ege Üniversitesi Sinema Kampüs'te gösterime girecek.

24 Ekim günü gösterime girecek olan film 2 hafta boyunca gösterimde kalacak. Ege Üniversitesi Sinema Kampüs'te öğrenci 6,tam bilet 7 TL'den satılıyor.

"LAL"FİLMİNİN ÖZETİ ŞU ŞEKİLDE;

Cemal ve Süleyman 1970'li yılların Çukurovası'nda, Antakya'nın küçük bir köyünde yaşayan iki iyi arkadaştır. En büyük ortak noktaları sıradan mahalle oyunları yerine, yeni maceralara atılmak olan bu ikili mahalledeki çocuklara kendilerini ispat etmek için cesaret isteyen bir yolculuğa çıkar. Adana'ya gidip "Endişe" adlı filmini bu kentte çeken Yılmaz Güney'in fotoğrafını çekmeyi hedef edinirler. Yaya halde ve üstelik ellerindeki fotoğraf makinesi de çalıntı olan bu iki kafadar genç, Antakya ile Adana arasındaki vadilerde, yepyeni insanlar tanıyarak yollarına devam eder. Yolları yeni hayatlarla ve yüzlerle kesişince maceraları da yeni bir boyut kazanır.Senaristliğini ve yönetmenliğini Semir Aslanyürek'in üstlendiği filmde Ata Murat Kalkan ,Erdal Sarı, Erkan Can, Gürkan Uygun, Emre Altuğ ,Asiye Dinçsoy,Derya Uçar ve Feride Çetin rol alıyor

Kaynak: Bültenler / Güncel

Semir Aslanyürek Ege Üniversitesi Antakya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title