Haberler

Sinem Kobal, Türkan Şoray Kanunlarına Devam Ediyor

Güncelleme:

Ünlü oyuncu, 'Gönül İşleri'nde Türkan Şoray kurallarına devam ediyor. Dizinin son bölümünde Kobal, Can Yaman'la öpüşmek üzereyken sahne yarım kaldı.

Oyuncu Sinem Kobal, Arda Turan'la 5 yıllık ilişkisi sırasında cesur sahnelerde rol almıyordu.

ÖPÜCÜĞÜ YARIM KALDI

'Küçük Sırlar' dizisinde Burak Özçivit'le kriz yaşayan Kobal, Turan'ın ardından İbrahim Çelikkol'la ilişkisini de noktaladı ama yeni dizisi Gönül İşleri'nde Türkan Şoray kurallarına devam ediyor. Dizinin son bölümünde Kobal, 'Bedri' karakterini canlandıan Can Yaman'la öpüşmek üzereyken sahne yarım kaldı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Burak Özçivit Türkan Şoray Sinem Kobal Arda Turan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor?
500

Yorumlar (11)

He he sensin Mobil-ANDROID:

sen kim Türkan Şoray kim

13
0
yanıtYanıtla
SEDA.E:

COK cirkin bir kadin ben olsam bununla sevgili bile olmam erkeklerin aradigi ozellik 1 saclari buklum koyu siyah renk uzun olacak 2 esmer yada kahverengi tenli 3 Ince burunlu yuzu uzun olacak yuvarlak degil 4 boyu 160 ile 165 olacak ve kibar olacak erkekler icin tahsil is onemli deyil

0
10
yanıtYanıtla
n?ymobilWeb@haberler.com:

Bence bunlar Arda Turan kanunlari. ....

8
1
yanıtYanıtla
Azra NisamobilWeb@haberler.com:

Bende hic bir baglanti bulamadimmmmmmm... Sorayin saci bilen olamaz

8
1
yanıtYanıtla
DOKTOR:

BEN SİNEME DUDAK ENFEKSİYONU NEDENİYLE ÖPÜŞEMEZ RAPORU VERDİM O YÜZDEN ÖPÜŞMÜYOR

6
2
yanıtYanıtla
kadem basinç:

SİNEM KOBAL NE ZAMAN ÜNLÜ OLDU!

4
2
yanıtYanıtla
naaz:

insanların günahını niye alıyosunuz nerden biliyosunuz kimle öpüştüğünün ayrıca öpüşür öpüşür kimseyi ilgilendirmez. . Sinem kobal ı bulun hellallik almak için

4
0
yanıtYanıtla
baharmobilWeb@haberler.com:

neyin kafasını yaşıyosun sen..::

3
0
yanıtYanıtla
IticimobilWeb@haberler.com:

Cok itici low class bi tip

0
1
yanıtYanıtla
Aksakal:

Ayni kanunlari Arda Turana da uyguladi mi. . . ? Yoksa, nasil sa toprak olacaklar bir ise yarasin mi dedi. . ? Sirf merak, art niyet aramaya gerek yok. . ))

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title