Haberler

Sinem Kobal'dan Arda Turan'a Jet Yanıt

Güncelleme:

Güzel oyuncu, Arda Turan'ın kendisi hakkında "Sinem'i başka erkekle görünce benim için bitti" sözüne instagram hesabı üzerinden "Benim için 1.5 yıl önce bitti" dedi.

Sinem Kobal, Arda Turan'ın kendisi hakkındaki açıklamalarına instagram hesabı üzerinden karşılık verdi.

"BU İLİŞKİ BENİM İÇİN 1.5 YIL ÖNCE BİTMİŞTİR"

Arda'nın "Sinem'i başka erkekle görünce benim için bitti" sözlerine yanıt veren güzel yıldız, "Benim özel hayatım ile ilgili susma tercihim kişilere söz hakkı vermemeli ama ne yazık ki üzerinde hala konuşuluyor. Benim için bu ilişki 1,5 yıl önce bitmiştir. Biten ilişkinin ardından ben suskunluğumu koruyup, yaşananlara ne olursa olsun saygı duysam da hala üzerine konuşulması, bu tarz haberlerle uyanmak, hayatımın sorgulanır halde olması beni oldukça rahatsız etmektedir. Lütfen biraz saygı." dedi.

"SİNEM BENİM İÇİN BİTMİŞTİR"

Hülya Avşar'a konuk olan Arda Turan, Sinem Kobal ile ilgili sorulara, "Sinem kadınlık gururu ve inadıyla farklı bir tercih yaptı" demişti.

Avşar'ın "Ne senin Sinem'e, ne de Sinem'in sana olan sevgisinin bittiğine inanmıyorum" sözleri üzerine Turan, "Benim üzerimde emeği geçen herkes benim için değerlidir. Buna Sinem de dahil ama ben bazı şeyleri kabul edebilen bir adam değilim. Sinem başka bir erkekle görüştüğü an benim için her şey bitmiştir. Bundan sonra tek arzum Sinem'in mutlu olmasıdır" diyerek dönüşün olmadığını belirtmişti.

"EVLİLİK PLANALRI YAPARKEN AYRILDIK"

"Evlilik planı yaparken ayrıldık, demek ki bitmesi daha hayırlıymış" diyen Arda, "Sinem, kadınlık gururu ve inadıyla farklı bir tercih yaptı. O'nu bir başkasıyla görüştüğünü görünce canımın yandığı söylemek zoruma gitmiyor. Ama bu konuşmanın fazlası bana zarar verir" sözleriyle konuyu kapatmak istedi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Hülya Avşar Sinem Kobal Arda Turan Magazin Haberler

500

Yorumlar (27)

Memurus:

Arda efendi, meşhur olunca şımardın. Sen futbolcu musun, şovmen mi ? Bu ülkenin gençliğine kötü örnek oluyorsun. Buna hiç mi hiç hakkın yok.

18
32
yanıtYanıtla
nazanmobilWeb@haberler.com:

biz sinem kobal arda turanin bitmis iliskilerinin surekli haber yapilmasindan biktik ayrica sinem kobal bu siralar gonul isleri dizisinde oynuyor bu tur haberlerle oyuncuya reklam mi yapiyorsun ayrica bitmis bu iliskiden sonra ikisininde hayatina insanlar girdi hergun haber yapmak prim mi getiriyor ne luzumu var boyle temcit pilavi gibi

29
5
yanıtYanıtla
AKPLi ceyda:

Ben anlamıyorum ya. . Bir kadin nasil olur da ''Roman'' bir adam ile birlikte olur? Dinen çok günah. . . Biz AKPliler bile Araplar ile evleniyoruz. . . Tamam herkes diyor onlar kara derili vb ama Türkiye de çok kara derili insan var. . ''Emine hanim bile Arap Kürtler sentezi'' . . . Ne yapalim onu cope mi atalim?

5
27
yanıtYanıtla
VahitMobil-IOS:

Yavşak işte sahip çıkma yada aldat ondan sonra ah vah yok öyle bir dünya yok hoca

16
10
yanıtYanıtla
YALANCI:

ARDA YALAN SOYLEME OYLE BIR ATIYORSUNKU , KIZ SENI UC YIL BEKLDI EVLILIGI ERTELEDIN SONRA KNDIN BIRAKIP GITTIN CUNKU EMIN DEYILMISSIN BIRAZ DUSUNMEYE IHTIYACIN VARMIS VE SINEM AILESIDE SENI SILDI IFTIRA ATMA ZATEN GIDER KENDINE BASKASINI BULUR SENIMI BEKLEYECEK ERKEK ADAM ALIR BIR CELSEDE EVLENIR BU KADAR

15
2
yanıtYanıtla
teacherMobil-ANDROID:

ikisi de hala birbirini seviyor :)

9
8
yanıtYanıtla
HAYIRSIZ ANANIN,HAYIRSIZ KIZI..:

BU KADININ YAPTIGI, , BÜTÜN REZiLLiKLERiN GÜNAHI, HEM KENDiNE HEMDE ANA VE BABASINA YAZILMAKTADIR. . AHIRETTE BUNLARIN iSLERi COK ZORDUR. .

9
7
yanıtYanıtla
Yesil gozMobil-IOS:

Sinem cok class bi hatun koca kafa ne anlar hatundan...

7
9
yanıtYanıtla
aslanMobil-ANDROID:

herseyiniz basin da sonra benim ozel hayatim falan.sacmalik

13
2
yanıtYanıtla
zogor:

efendi kadın

2
12
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title