Haberler

Sındırgı – Gölcük Grup Yolunda 1. Etap Çalışmalarında Sona Gelindi

Güncelleme:

Genişletme çalışmaları tamamlanarak asfaltlama işlemine başlandı. 3 Etapta tamamlanması planlanan yolun ilk 6 km'si Karayolları ve Sındırgı Belediyesi ekipleri işbirliği ile tamamlandı.


Balıkesir'in Sındırgı ilçesine ulaşım yollarında ki sıkıntıyı çözüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Gölcük grup yolundaki çalışmalarında sona yaklaşıldığını bildirdi.

Özellikle yaz döneminde kamyonların oldukça fazla kullandığı grup yolunda yapılan genişletme çalışmaları tamamlanarak asfaltlanma için çalışmalar sürdürülüyor. En dar kısmın 8 metre ve geniş kısmın 14 metre olarak yapıldığı yolun ilk etabında bulunan Cüneyt, Kozlu ve Alacatlı mahallelerinde mahalle sakinleri de bağışladıkları alanlar ile yol yapımına katkı sağladı.

Kırsal mahallelerin yol sorununu önemli ölçüde gideren Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş"Cüneyt kırsal mahallesinden başlayarak Akçakısrak'a kadar devam eden ve yeni yola ulaşan ve gölcük yolu olarak bilinen yoldayız. Bu yolda yer yer üç buçuk metre genişliğinde dört metre genişliğinde yol var. Biri tarafında kanal diğer tarafında araziler olan bir yol. Bu yol karayolları ağında olan bir yol. Genişletmek için talebimizi karayolları bölge müdürlüğüne ilettik. Ama proje yapmak, bununla ilgili belirli bir ölçekte çalışmak uzun bir zaman alıyor, ama bizim de vaktimiz dar dedik. Neticede belediye ve karayolları işbirliği içerisinde bölge müdürümüz Sayın Mehmet Yazıcıoğlu'nun gayretleri ile bir ihale kapsamına alındı. Bugün 20 iş makinesi ile beraber en dar yeri 8metre satih olacak şekilde düzenlendi. Burada tarlalar ve bağ, bahçelerle ilgili vatandaşımızın yerine bazen girme durumumuz söz konusu oldu. Vatandaşlarımızın bu anlayışından dolayı özellikle kendilerine teşekkür ediyorum. Yani kamulaştırma yapmadan vatandaşımızın rızası ile bunları çözmüş olduk. Bu yıl yolumuz 6 km Cüneyt ile Alacaatlı mahalle arasında yapıldı. Önümüzdeki yıl ki planımız ise Akçakısrak dan başlayarak Cüneyt ve Gölcük istikametine doğru yapımını tamamlamak. İki buçuk, üç yıl içerisinde yolun tamamını bitirmeyi hedefliyoruz. Bu yol üzerinde 12 tane kırsal mahallemiz var bu yoldan faydalanan. Çalışmalardan dolayı Karayolları bölge müdürlüğümüze ve anlayış gösteren halkımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Yavaş Balıkesir Sındırgı Gölcük Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title