Haberler

Sındırgı Dan Kısa Kısa

Bölgesel Amatör Lig 8. Gurupta Manisa Belediye Spor'un şampiyon olduğu geçtiğimiz sezonu 4'üncü sırada tamamlayan Sındırgı Belediyespor ligden çekildi.

Bölgesel Amatör Lig 8. Gurupta Manisa Belediye Spor'un şampiyon olduğu geçtiğimiz sezonu 4'üncü sırada tamamlayan Sındırgı Belediyespor ligden çekildi.

Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, kulübün ekonomik anlamda zorlandığını ve kulüp yönetiminin yetersiz kaldığını, bu yüzden yardımcı olmadıklarını belirtti. Bu konularda yapılan eleştirilerde maddi manevi tüm sıkıntıların belediyeye yüklendiğini dile getiren Yavaş, ligden çekilme kararı aldıklarını açıkladı.

Takımın yeni sezonda Süper Amatör Lig'de Balıkesir bölgesi takımlarıyla mücadele edeceği bildirildi.

"Tasarımdan üretime" adlı proje

Sındırgı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezince (METEM) hazırlanan ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından desteklenmeye uygun görülen '"Tasarımdan üretime" adlı proje yürürlüğe girdi.

Proje kapsamında Sındırgı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Mobilya ve İç Mekan tasarımı alanından mezun olan öğrencilerin istihdam edilebilirlik oranlarının arttırılması hedefleniyor. Bu amaçla da mobilya ve iç mekan tasarımı alanı atölyesinin teknolojik ekipmanlarla donatılacağı ve okul öğrencilerinin çağa uygun atölyede eğitim görerek sektörün beklentileri doğrultusunda gerekli bilgi ve becerileri kazanmaları sağlanacak.

Maliyeti 192 bin 720 lira olan projenin 167 bin 563 lirasını GMKA karşılayacak.

Kaynak: AA / Yerel

Sındırgı Belediyespor Ekrem Yavaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title