Haberler

Sındırgı'da Unutulmaz Anneler Günü

Güncelleme:

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde ilkler yaşanamaya devam ediyor. Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan 'Anneler Günü'nde Sındırgı'da ilkler yaşandı.

Sındırgı Belediyesi müracaat eden 50 anneyi İstanbul gezisine gönderdi. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın eşi Yaşiye Yavaş, Sındırgı Kaymakamı Ercan Ateş'in eşi Nafize Yılmaz Ateş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Işık'ın eşi Yıldız Işık ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Himmet Derim'in eşi Settar Demir'de Şehit, Gazi ve Engelli anneleri ziyaret etti.
Anneler gününde Şehit anneleri ziyaret edildi, gönülleri alındı

Anneler günü dolayısıyla Sındırgı protokol eşleri Şehit ve Gazi annelerini evlerinde ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın eşi Yaşiye Yavaş, Sındırgı Kaymakamı Ercan Ateş'in eşi Nafize Yılmaz Ateş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Işık'ın eşi Yıldız Işık ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Himmet Derim'in eşi Settar Demir tarafın gerçekleştirilen ziyaretlerde annelerin elleri öpülürken, sunulan çiçeklerle gönülleri alındı.

İlk olarak Şehit Astsubay Ahmet Semerci'nin annesi Gülay Semerci'yi ziyaret eden protokol eşleri burada Şehit Semerci için Yasin Şerifi okuyup dua ettiler. Anneler günü kapsamında ziyaret edilen Şehit Anneleri ise memnuniyetlerini teşekkür ederek gösterdiler.

Ziyaretler esnasında duygularını dile getiren Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'n eşi Yaşiye Yavaş: "Bizler evlatlarınızın yerini tutamayız ama devletimizin sıcaklığını şefkatini sizlere göstermek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Vatan sizlerin evlatları ve gazilerimiz sayesinde soluk alıp veriyor. Bugüne kadar vatana hizmet etmiş isimli isimsiz herkesten Allah razı olsun" dedi. Şehit Anneleri ziyaret edilip ' Anneler Günü' kutlandıktan sonra protokol eşleri daha sonra engelli anneleri ziyaret ederek günlerini kutladılar.

Belediyeden Anneler Günü Hediyesi İstanbul Gezisi

Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla 50 annenin talebi üzerine İstanbul Kültür Gezisi düzenlendi. Belediye Başkan vekili Adem Demircan ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak 'ın ilçeden uğurladığı anneler Eyüp Sultan, Sultan Ahmet, Yere Batan, Akvaryum, Panorama 1453 müzesi ve miniatürk gezisi sonrası ilçeye döndüler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anneler Günü Ekrem Yavaş Balıkesir Sındırgı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title