Haberler

Sındırgı'da Polis Haftası Kutlandı

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 169. Yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 169. Yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Sındırgı Cumhuriyet Meydanı'ndaki tören İlçe Emniyet Müdürü Ömer Yıldız'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Törene Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Yıldız, kurum amirleri ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Anıt'taki törenin ardından heyet yaya olarak emniyet müdürlüğüne geçti. İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde verilen kokteyle İlçe Kaymakamı Hüseyin Çelik, Cumhuriyet Savcıları İlyas Erbay, İbrahim Aydın, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Soner Akınsoy, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Belediye Meclis Üyeleri Şevket Barkır, Mehmet Akar, Mehmet Zengin, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. konuklarıyla yakından ilgilenen İlçe Emniyet Müdürü Ömer Yıldız, "Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hakimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevleri üstlenmiş bulunmaktayız" dedi.

Sındırgı Kaymakamı Hüseyin Çelik de bir konuşma yaparak polis teşkilatının kuruluşunu kutladı. Kaymakam Çelik, "Emniyet Teşkilatımızın 169. Kuruluş Yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Gününü tebrik ediyor, görevi başında şehit düşen ve aramızdan ayrılan personelimize Allah'tan rahmet, görevleri başında olan mesai arkadaşlarıma ve ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyor, İlçemizin güvenlik ve huzurunun sağlanmasında vatandaşlarımızın desteklerinin devamını temenni ediyorum" dedi.

Türk Polis Teşkilatının 169. Yıl kutlamalarına Cumhuriyet Meydanındaki törene katılarak destek veren Belediye Başkanı Ekrem Yavaş da, Türk polisinin gücünü halktan ve kanunlardan aldığını belirterek, polislerin her zaman fedakarca çalıştıklarını söyledi. Demokrasinin yaşamasının huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkün olduğunu belirten Başkan Yavaş, "Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını vererek görevlerini yerine getirmekte, bundan dolayı da toplumumuzun güven ve takdirini kazanmıştır. Gecesini gündüzüne katarak 24 saat toplumumuzun huzur ve güveni için çalışan polislerimize, halkımız da her zaman destek olmuş, onlara minnettar kalmışlardır" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Aydın Ekrem Yavaş Balıkesir Sındırgı Yerel Haberler

title