Haberler

Sındırgı'da Karne Heyecanı

Güncelleme:

2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı, 17 Haziran günü itibariyle sona ererken, öğrenciler de yaz tatiline girdiler. Balıkesir'in Sındırgı ilçesindeki öğrenciler karnelerini alarak yaz tatiline çıktılar.


2015-2016 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin sona Sındırgı'daki ilk ve orta dereceli okullarda ayrı ayrı kapanış törenleri düzenlendi. Kocakonak İlkokulundaki kapanış törenine İlçe Kaymakamı Ercan Ateş, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Işık, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve veliler katıldı. Kurtuluş İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen Karne Dağıtım Törenine ise Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Daşkafa ve Meclis Üyesi Hüseyin İlhan katıldı.

Zorlu ve yorucu bir dönemin ardından yarın son ders zilinin çalmasıyla birlikte Sındırgı genelindeki 375 öğretmen ve 3 bin 928 öğrenci yaz tatiline girdiği belirtildi.

Kocakonak İlkokulunda gerçekleşen karne dağıtım töreninde İle Kaymakamı Ercan Ateş, öğrencilere yaz tatilini iyi değerlendirmelerini ve tatilde bol bol kitap okumalarını tavsiye etti. Kaymakam Ateş,"Ne Mutlu ki bizlere sizlerin en mutlu anınıza tanıklık ediyoruz. Hepiniz azim gösterip çok çalıştınız. Yaz dönemini iyi değerlendireceğinize inanıyorum. Bol bol gezin dinlenin ama kitap okumayı ihmal etmeyin. Herşeyden önemlisi kendiniz hayata adayın. Disiplinli ve cesaretli olun. Sizlere bundan sonraki güzel günlerinizde başarılar diliyorum" dedi. Kaymakam Ateş'in konuşmasından sonra öğrencilere karneleri dağıtıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Yavaş Sındırgı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title