Haberler

Sındırgı'da 53 Kırsal Mahalle'ye Çocuk Parkı Kuruldu

Balıkesir'in Sındırgı Belediyesi, kırsal mahallelerde söz verilen hizmetleri program dahilinde hızla yerine getiriyor.

Belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla yoları yenilenen, modern parklara kavuşan ve temizlik çalışmalarıyla pırıl pırıl bir şehir görünümüne bürünen kırsal mahalleler, belediye hizmetlerinin en güzel vitrini haline geliyor.

Belediye, bir taraftan yollar açarken diğer taraftan da köprüler yapıp, yolları genişletiyor ve parke taşı döşeme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Sındırgı Belediyesi, özellikle eğitim alanında destekleme, camilerin bakım ve onarımı, sosyal alanlar kazandırma, parklar, asfalt ve stabilize yollar yaparak, vatandaşların temel ihtiyaçlarına çözüm getiriyor. Sındırgı Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü kırsal mahallelerde yaptığı çalışmalar ile mahalle sakinlerinin takdirini topluyor. Sındırgı'ya bağlı Danaçayır mahallesinde çocuk parkı ve Sağlık evi yapılıyor. Danaçayır mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını ifade edere Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'a çok teşekkür ettiler. Kentsel Tasarım Müdürü Himmet Taşlıoğlu yapılan çalışmaları yerinde takip etti. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın köyden mahalleye dönüşen kırsal mahallelerin eksiklerinin bir an önce tamamlanması talimatı verdiğini ve bu yönde çalışmalara aralık vermeden devam ettiklerini belirtti. Kentsel Tasarım Müdürü Taşlıoğlu 68 mahallenin 53'ünde çocuk parkı kurulduğunu ifade etti. Kentsel Tasarım Müdürü Taşlıoğlu Danaçayır mahalle sakinlerine;"Bizler sizlerin hizmetkarıyız. Sizin taleplerin doğrultusunda sizlere en iyi hizmeti getirmeye devam edeceğiz" dedi. Taşlıoğlu en kısa zamanda bütün kırsal mahallelere çocuk parkı kurulumunun tamamlanacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Yavaş Sındırgı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title