Haberler

Sındırgı Belediyespor Fırtına Gibi Esti

Güncelleme:


15. Dk'da Sındırgı Belediyesporun 9 numaralı oyuncusu Erdem Varol' un rakibin kalesi ile buluşturduğu golle taraftar sevinç gösterilerine başladı.

Lige iddialı başlayan Sındırgı Belediyespor bütün karşılaşmalarda rakiplerine fark atarak Amatör 1. Ligde birinci sıraya taht kurdu. Sındırgılı taraftarlar tezahüratları ile takımı bir an olsun yalnız bırakmadı.

Sındırgı Belediyespor Kulübü başkanı Recep Sava, Sındırgı Gençlik Hizmetleri müdürü Rahmi Yörük, Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürü Salih Durak ve Sındırgı Belediyespor yönetimi takımın her zaman yanında olarak, başarıya imza atmalarına ortak oldu.

Takımın her maçta yanında olan taraftarlar ise oyunculara moral kaynağı oldu. Geçen hafta Sındırgı Belediyespor – Gaziosmanpaşa karşılaşmasında rakibini 5-0 mağlup eden Sındırgı Belediyespor, bu hafta da kıran kırana geçen mücadelenin ardından rakibi Karabeyler sporu 1-0 mağlup ederek birinciliğe yükseldi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sındırgı Belediyespor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title