Haberler

Sincik İlçesinde Elektrik Direkleri Devrildi

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde kar yağışı nedeniyle yüksek gerilim hattına ait direkler devrildi, ilçe merkezi ve 15 köyde elektrikler kesildi.

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde kar yağışı nedeniyle yüksek gerilim hattına ait direkler devrildi, ilçe merkezi ve 15 köyde elektrikler kesildi.

Kar yağışı nedeniyle Sincik ilçe merkezi ve köylerinde devrilen direkleri enerji kesintisine neden oldu. Devrilen elektrik direkleri nedeniyle kopan enerji hatları 15 köyde elektriklerin kesilmesine neden oldu.

Kopan enerji nakil hatlarının onarılması ve elektrik kesintisini gidermek için Akedaş arıza ekipleri çalışmaları sonucunda 15 olan elektrik kesintisi 10'a düşürüldü. Yoğun kar yağışına rağmen çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler, ilçe merkezi ve 5 köye akşam saatlerinde enerji verdi. Enerji hatları ile ekiplerin çalışması sürüyor.

Diğer taraftan buzlanan yollar ulaşımı da aksatıyor. İlçede araçlar buzlanma nedeniyle ilerlemekte zorlanıyor. Tekerlerine zincir takan araçlar bile rampa olan yollarda ilerlemekte güçlük çekiyor - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Sincik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title